Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης το προβάδισμα για ΑΕΚ

Ο Μίτσελ φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί την καλή εικόνα του Κώστα Φορτούνη στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Ποια η κατάσταση του Χάμες.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του δύσκολη αποστολή για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ (01/03, 20.00, MC LIVE Novasports.gr), καθώς οι “κιτρινόμαυροι” έχουν… αγκαλιάσει την πρόκριση μετά το 3-0 της “OPAP Arena”. Οι πρωταθλητές μετά την εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, παρά το 0-0, έχουν ανεβάσει το ψυχολογικό τους στάτους και θέλουν να πάρουν όσα περισσότερα απ’ το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός κόντρα στο “τρυφύλλι” αγωνίστηκε χωρίς τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής εξαιτίας ενός τραυματισμού. Ο Μίτσελ δεν θέλει να ζορίσει τον Κολομβιανό, ούτε ο ίδιος δείχνει διάθεση να πιέσει τις καταστάσεις, γνωρίζοντας απόλυτα το σώμα του. Έτσι αυτή τη στιγμή ο Φορτούνης με προίκα την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό, φαίνεται πως θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, μπροστά από Εμβιλά και Ιν Μπομ.

Ο 30χρονος μέσος ίσως ταιριάζει περισσότερο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, γνωρίζοντας καλύτερα τα ελληνικά ντέρμπι, ενώ ας μην ξεχνάμε πως έχει φτάσει τα 28 ματς απέναντι στην ΑΕΚ. Ο συγκεκριμένος αριθμός αποτελεί ρεκόρ για τον Φορτούνη, αφού δεν έχει παίξει περισσότερα ματς απέναντι σε άλλη ομάδα, ενώ μόνο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης έχει περισσότερα γκολ. Κόντρα στους Αρκάδες έχει πετύχει εννέα, ενώ έχει σκοράρει οκτώ φορές απέναντι στην ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.