Λαμία – Απόλλων Παραλιμνίου 4-2: Ξανά στα ημιτελικά με δεύτερη νίκη! (hls)

Η Λαμία κέρδισε και στο δεύτερο σκέλος του προημιτελικού τον Απόλλωνα Παραλιμνίου με 4-2 και αποδείχτηκε συνεπής για τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια στο ραντεβού με τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, που είχε κερδίσει 2-1 στο πρώτο ματς, θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό με τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκού ΠΑΟΚ.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο 7ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έμεινε στην περιοχή της Λαμίας και ο Γ. Κουτζαβασίλης με σουτ από κοντά έγραψε το 0-1.

Στο 20′ όμως, η Λαμία έφερε το ματς στα ίσια όταν μετά από ωραίο συνδυασμό ο Ασκόφσκι βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Φ. Κουτζαβασίλη και σκόραρε.

Πέντε λεπτά αργότερα μάλιστα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Ντε Βινσέντι να εκτελεί φάουλ και τον Πάβλοβετς να γράφει το 2-1 με κεφαλιά στο ντεμπούτο του.

Στο 39′ έγινε και το 3-1, με τον Μαρτίνεθ να γυρίζει στην περιοχή και τον Τζελίδη να νικά άθελά του τον τερματοφύλακά του στην προσπάθειά του να απομακρύνει.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο β’ μέρος, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν για δεύτερη φορά με σουτ του Ελέζι στο 86′, μειώνοντας σε 3-2.

Oι γηπεδούχοι όμως έκλεισαν το ματς με θριαμβευτικό τρόπο, καθώς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσιλούλης – που είχε μπει ως αλλαγή στο ματς νωρίτερα – διαμόρφωσε το τελικό 4-2 με διαγώνιο σουτ.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σιμόν, Πάβλοβετς (69′ Λαμπρόπουλος), Αντέτζο, Γκοράνοφ, Στάνκο, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (60′ Τσιλούλης), Ντε Βινσέντι (60′ Βέργος), Ασκόφσκι (82′ Koντονίκος), Μανούσος (69′ Τσούκαλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Φώτης Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Γιάννης Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι (64′ Καρατλίδης), Τζελίδης, Τζαμπέγια, Καρυοφύλλης, Ελέζι, Γεωργιάδης (82′ Κωνσταντινίδης), Γκέκας (64′ Πέτρου).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.