Ανδρούτσος: «Όλα ανοιχτά για την πρόκριση, χαρούμενος για την ασίστ στον Γκάρι»

Ο Θανάσης Ανδρούτσος σχολίασε τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και την καταπληκτική ασίστ που «μοίρασε» στον Γκάρι Ροντρίγκες.

Εκπληκτικός ο Θανάσης Ανδρούτσος στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη. Ο Έλληνας διεθνής μίλησε μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των «ερυθρόλευκων» για τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και την καταπληκτική σέντρα – ασίστ στον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση.

«Ήμασταν πολύ καλοί σε όλο το ματς. Βέβαια το σκορ είναι ακόμα ανοικτό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε ακόμη ένα ματς και θα πάμε εκεί για να περάσουμε. Τρέχουμε ένα μεγάλο νικηφόρο σερί και είναι σημαντικό για εμάς. Και μεταξύ μας το λέμε ότι στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε ματς και αυτό έχουμε σκοπό να κάνουμε», ισχυρίστηκε αρχικά ο δεξιός μπακ του Ολυμπιακού και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το δώρο που έκανα στον Γκάρι. Ήταν μια ενέργεια που μου βγήκε εκείνη τη στιγμή και είμαι χαρούμενος που βγήκε σε γκολ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.