Μίτσελ: «Δεν έχει κάτι ανησυχητικό ο Χουάνγκ» (vid)

Ο Μίτσελ μίλησε μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός-Άρης για τη νίκη των «ερυθρόλευκων», την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και την κατάσταση του Χουάνγκ Ιν-μπέομ.

Τα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Άρη για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο ήταν παρόμοια δήλωσε ο Μίτσελ. Στη συνέχεια ο Ισπανός προπονητής ισχυρίστηκε ότι η πρόκριση των «ερυθρόλευκων» δεν έχει κριθεί ακόμα.

«Είχαν αρκετές ομοιότητες τα δύο παιχνίδια. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ και για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση, αλλά και μια νίκη με 1-0 είναι πάντα καλή. Οι πιθανότητες είναι 50-50, ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και θα πάμε στη Θεσσαλονίκη με στόχο να κερδίσουμε» δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και στη συνέχεια πρόσθεσε για την κατάσταση της υγείας του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ: «Πιστεύουμε πως είναι κούραση και τίποτα πιο σοβαρό. Ο Χουάνγκ τα δίνει όλα στα παιχνίδια, τρέχει περισσότερο από 12 χιλιόμετρα σε κάθε ματς. Θα φάει ένα ωραίο κορεάτικο πρωινό αύριο και θα είναι μια χαρά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.