Άρης – Λεβαδειακός 1-0: Κιτρινόμαυρη πρόκριση στους “8”(hls)

Στα προημιτελικά του θεσμού η ομάδα του Πάρντιου, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Άρης, ο οποίος μετά τη νίκη στην Λειβαδιά επικράτησε και στο Κλεάνθης Βικελίδης με 1-0. Στο 34′ του αγώνα ο Νταμπό κέρδισε πέναλτι ύστερα από χέρι του Τζημόπουλου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαντσίνι, ο οποίος νίκησε από τα έντεκα μέτρα τον Στογιάνοβιτς. Μάλιστα οκτώ λεπτά αργότερα ο Άρης «άγγιξε» το 2-0 με τον Ράφαελ Καμάτσο, ο οποίος καθυστέρησε να εκτελέσει και τον πρόλαβε ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού.

Ύστερα από τα πρώτα 20 δευτερόλεπτα στο δεύτερο μέρος ο Άρης θα μπορούσε να είχε σκοράρει αλλά ο Μάνου Γκαρθία βρέθηκε ανενόχλητος από την αριστερή πλευρά του Στογιάνοβιτς, αλλά ο Ισπανός δε σημάδεψε εστία του Λεβαδειακού. Στο 50ο λεπτό εκ νέου ο Μάνου Γκαρσία στάθηκε άτυχος καθώς επιχείρησε ένα ακόμη σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής δεν κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Στο 78ο λεπτό ο Αμπουμπακάρ Καμαρά επέστρεψε στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς αντικατέστησε τον Ράφαελ Καμάτσο. Ο Μαυριτανός ήταν αρκετά δραστήριος, αλλά δεν τον βοήθησε το παιχνίδι για να δημιουργήσει φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Ο Λεβαδειακός δεν είχε τη μεγάλη φάση στο ματς και δεν κατάφερε να διεκδικήσει και πολλά πράγματα από το παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο (46’ Εμπακατά), Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταμπό (46’ Ντουκουρέ), Ματέο Γκαρσία, Ετέμπο (86’ Μαζικού), Μαντσίνι (70’ Ιτούρμπε), Καμάτσο (78’ Καμαρά), Μανου Γκαρθία.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης (56’ Βρακάς), Τσάπρας, Τζημόπουλος, Παναγιώτου, Μπαχανάκ, Νίκας (46’ Συμελίδης), Μεχία (77’ Νταμπό), Μουτίνιο (46’ Λούα Λούα), Τορό, Τσιριγώτης (46’ Δούμτσιος)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.