ΠΑΟΚ: Προβλήματα της τελευταίας στιγμής και… αποστολή

H διάγνωση για τον μυϊκό τραυματισμό του Μουργκ και το απρόοπτο με τον Κουαλιάτα

Με …. θέματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ για τον δεύτερο αγώνα Κυπέλλου της φάσης των “16” κόντρα στην Καλαμάτα, που θα διεξαχθεί αύριο στις 21:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Όπως αναφέρει σχετικά κι η ΠΑΕ: “Ώρα πρόκρισης για τον Δικέφαλο, που υποδέχεται την Καλαμάτα στο γήπεδο της Τούμπας με φόντο ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη ρεβάνς του 0-2 της Μεσσηνίας, οι παίκτες δούλεψαν στον τομέα της τακτικής και τις στατικές φάσεις.

Με πέντε απουσίες θα παραταχθεί ο Δικέφαλος κόντρα στην Καλαμάτα. Ο Νίκολας Κουαλιάτα δέχθηκε χτύπημα στην προπόνηση στο γόνατο κι αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δύο εβδομάδες λόγω κάκωσης.

Η μαγνητική του Τόμας Μουργκ έδειξε πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό. Το διάστημα απουσίας του Αυστριακού υπολογίζεται στις 3-4 εβδομάδες.

Ο Μάριος Τσαούσης βγήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε τρέξιμο, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια , Λύρατζης , Σάστρε , Κάργας , Νάσμπεργκ , Κουλιεράκης , Σελιμάι, Σβαμπ , Ντάντας , Φιλίπε Σοάρες , Μπίσεσβαρ , Κωνσταντέλιας , Ρικάρντο , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Μπράντον , Τζίμας“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.