Ολυμπιακός: Πρόωρος “τελικός” με Ατρόμητο

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε τροχιά επίσημων διοργανώσεων με ένα απαιτητικό ματς.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει απόψε (19.30, MC LIVE Novasports.gr) ξανά σε ράγες επίσημων παιχνιδιών και ο Ατρόμητος φιλοξενείται στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρόκειται για μια πρωτόγνωρη διαδικασία για τις ομάδες που πρέπει άμεσα να ξεπεράσουν το σοκ της διακοπής, αλλά κι εκείνο της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Ολυμπιακός, κατά τα φαινόμενα, δούλεψε καλά στην προετοιμασία της Ισπανίας και τα νέα πρόσωπα που άρπαξαν την ευκαιρία θ’ αποτελέσουν τη “γέφυρα” απ’ την ομάδα του Νοεμβρίου στην ομάδα του Ιανουαρίου.

Ο Μίτσελ σκοπεύει να δώσει αυξημένο ρόλο στον Μαρσέλο, αρχής γενομένης απ’ το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ωστόσο δεν θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του Χάμες, τουλάχιστον απ’ το ξεκίνημα του ματς, ο οποίος μετράει μόλις μία προπόνηση σε φουλ ρυθμους. Ο Τζολάκης λογικά θα βρεθεί κάτω απ’ τα γκολπόστ, αναλαμβάνοντας γάντια βασικού στα παιχνίδια κυπέλλου, αφήνοντας χώρο στον Πασχαλάκη στο πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα οι Φορτούνης και Κασάμι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο αρχικό σχήμα, για να καρπωθούν τη σκληρή δουλειά των τελευταίων εβδομάδων.

Για τον Ολυμπιακό το ματς με τον Ατρόμητο είναι ένας πρόωρος “τελικός”. Οι Πειραιώτες θέλουν να επιστρέψουν δυναμικά στα επίσημα ματς και φυσικά να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης έναντι του Άτρόμητου για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο Μίτσελ έχει υπογραμμίσει τις δυσκολίες της επανεκκίνησης και απαίτησε σοβαρότητα, συγκέντρωση, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Είναι το τρίπτυχο, στο οποίο ο Ισπανός έχει ρίξει το τακτικό βάρος και έχει καταφέρει ν’ αλλάξει την εικόνα του Ολυμπιακού σε σύντομο -σχετικά- διάστημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.