ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα κόντρα στην Καλαμάτα

Την πρόωρη πρόκριση του στους οκτώ του κυπέλλου θέλει να εξασφαλίσει από σήμερα (14/12) ο ΠΑΟΚ που σε λίγη ώρα (15.00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Καλαμάτα

Σκορ πρόκρισης θα ψάξει στην Καλαμάτα ο ΠΑΟΚ κόντρα στη “Μαύρη Θύελλα”, προκειμένου να μην έχει το παραμικρό άγχος στη ρεβάνς της Τούμπας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επέλεξε τον Ντομινίκ Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του, οι Γιοάν Σάστρε και Ράφα Σοάρες είναι οι δύο ακραίοι μπακ και οι Γιάννης Κάργας – Ιβάν Νάσμπεργκ να συνθέτουν το δίδυμο των στόπερ.

Οι Φιλίπε Σοάρες και Ντόουγκλας Αουγκούστο αγωνίζονται στις δύο θέσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ πίσω από τον Νέλσον Ολιβέιρα που θα ηγηθεί της επίθεσης, επιλέχθηκαν οι Κάλεντ Νάρεϊ, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Υπενθυμίζεται πως στην Καλαμάτα ταξίδεψαν οι Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κάργας, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Ρικάρντο, Μουργκ, Νάρεϊ, Ολιβέιρα και Μπράντον, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Ίνγκι Ίνγκασον, Γιάσμιν Κούρτιτς, Λευτέρης Λύρατζης, Μάριος Τσαούσης, Ομάρ Ελ Καντουρί και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.