Το ευχαριστώ και το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ (pic)

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αφού ευχαρίστησε τους φιλάθλους της για τη συμπεριφορά που είχαν στο ματς με τον Ατρόμητο, ζήτησε ξανά να προστατεύσουν την "Αγιά Σοφιά".

Η ΑΕΚ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να στερηθεί τη δύναμη που της δίνει ο κόσμος της στα εντός έδρας ματς γι’ αυτό και με ανακοίνωσή της πριν το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε από τους φιλάθλους της να επιδείξουν ανάλογη συμπεριφορά μ’ αυτή του αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Στο ματς με τον Ατρόμητο οι οπαδοί μας απέδειξαν πως ξέρουν να προστατεύουν την ομάδα κι ανταποκρίθηκαν πλήρως στις παρακλήσεις μας για τη μη χρήση καπνογόνων. Ωστόσο, το ίδιο είναι απόλυτη ανάγκη να γίνει και στο αποψινό ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είναι το τελευταίο εντός έδρας πριν το πρώτο ντέρμπι στην OPAP ARENA, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να υπάρξει η παραμικρή διακοπή λόγω καπνογόνων και δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση οι οπαδοί μας να σκεφθούν αν κάποιοι κάνουν το καθήκον τους ή όχι για την τήρηση των κανονισμών σε αγώνες άλλων ομάδων. Προστατέψτε και σήμερα την ΑΕΚ. Ούτε ένα καπνογόνο!!!”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.