ΑΕΚ: Ώρα πρόκρισης με… αλλαγές

Μετά τις τέσσερις σερί νίκες στη Super League, η ΑΕΚ θέλει την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα τον οποίο υποδέχεται στην "Αγιά Σοφιά".

Η ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της μέτρησε ισάριθμες νίκες, μέχρι το επόμενο ματς όμως στη Λιβαδειά, η Ένωση αφήνει στην άκρη τη Super League και στρέφει την προσοχή της στο κύπελλο Ελλάδας και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ματίας Αλμέιδα αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, όπως αυτό του Μιλάντ Μοχαμαντί την τελευταία στιγμή, ωστόσο υπάρχουν επιλογές στο ρόστερ της Ένωσης για να καλύψουν τα όποια κενά έχουν προκύψει με τραυματισμούς.

Εκτός για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα έχει μείνει ο Νόρντιν Άμραμπατ με θλάση στον δικέφαλο, ο Στίβεν Τσούμπερ με θλάση στους κοιλιακούς, ο Τομ Φαν Βέερτ που αναρρώνει από μυϊκό τραυματισμό, ο Ντομαγκόι Βίντα προκειμένου να πάρει ανάσες, αλλά και ο Γιώργος Αθανασιάδης για λόγους διαχείρισης.

Είναι προφανές ότι και από τις απουσίες της ΑΕΚ θα υπάρξουν αλλαγές στο αρχικό σχήμα για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ θεωρητικά να κάνει το ντεμπούτο του με τα “κιτρινόμαυρα“.

Όπως και να ‘χει, η ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα οφείλει απλά να συνεχίσει τις καλές τις εμφανίσεις και να πάρει τη νίκη-πρόκριση για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Το ιδανικότερο σενάριο για τους “κιτρινόμαυρους” είναι η πρόκριση να επιτευχθεί με όσο το δυνατόν λιγότερες δυνάμεις μιας και οι υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα “τρέχουν” και τη Δευτέρα τους περιμένει ένα ακόμα απαιτητικό ματς κόντρα στον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.