Έκαναν την έκπληξη τα Χανιά

Ο ΑΟΧ επικράτησε με 1-0 στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού για τον 8ο Όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος χάρη σε πολύ ωραίο σουτ του Πάγκαλου στο 51'.

Ο ΑΟΧ επικράτησε με 1-0 στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού για τον 8ο Όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος χάρη σε πολύ ωραίο σουτ του Πάγκαλου στο 51′.


Οι Χανιώτες εκμεταλλεύτηκαν τις αλλαγές που έκανε ο Μάκης Χάβος στην ενδεκάδα των γηπεδούχων και πήρε μία νίκη που μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμη σε ένα βροχερό απόγευμα στο Αγρίνιο.


Οι γηπεδούχοι είχαν τον πρώτο λόγο στο α’ μέρος χωρίς να δημιουργήσουν κάτι ιδιαίτερο, εκτός από μία κεφαλιά του Ετζενγκέλε στο 9′ που δεν ανησύχησε τον Ρίζο. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν στην αντεπίθεση δείχνοντας διάθεση να αιφνιδιάσουν, κάτι που έκαναν επιτυχημένα στο δεύτερο ημίχρονο.


Συγκεκριμένα, στο 51ο λεπτό ο Πάγκαλος βρέθηκε έξω από την περιοχή και με ένα ωραίο αριστερό σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Ρίζου για το 0-1.


Ο Χάβος έριξε στη μάχη τους Βασιλείου, Φωτάκη και Μορένο για να αντιστρέψει την κατάσταση, ωστόσο δεν μπόρεσε να απειλήσει και οι Κρητικοί έφυγαν από το Αγρίνιο με το τρίποντο.


Παναιτωλικός – ΑΟ Χανιά 0-1
Κύπελλο Ελλάδος 2014-15, 2η Φάση, 8ος Όμιλος, 1η Αγωνιστική


Γκολ: 51′ Πάγκαλος
Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)
 
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος –  Μπεχαράνο, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος – Κόρμπος (73΄ Βασιλείου),  Καλογέρης –  Κάπελ, Μαρτίνες, Μήλιος (58′ Φωτάκης) –  Άλβες (58′ Μορένο).
Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος – Παγώνης, Κοντέων, Γκότοβος, Μανωλάς  – Γκούμας, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης (85΄ Εσονό) – Καραλής (61′ Καμινιώτης), Κρητικός (88΄ Γουέλκαμ),  Πάγκαλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.