Καλύτερη η Ζάκυνθος, ισοπαλία με ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Ζακύνθου (1-1), η οποία είχε τις ευκαιρίες για να κατακτήσει ακόμα και τη νίκη.

Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Ζακύνθου (1-1), η οποία είχε τις ευκαιρίες για να κατακτήσει ακόμα και τη νίκη.


Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο οι Κρητικοί στην πρώτη τους κλασική ευκαιρία κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Καλλιβωκάς ανέτρεψε τον Τζορτς μέσα στην περιοχή και ο Μακρής που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι, δεν αστόχησε γράφοντας το 1-0.


Στο 53′ η Ζάκυνθος θα μπορούσε να είχε ισοφάρισε, αλλά ο Ευθυμιάδης αστόχησε στο γυριστό σουτ που επιχείρησε, ενώ την ίδια… τύχη είχε η κεφαλιά του οικονόμου οκτώ λεπτά αργότερα. Τελικά οι γηπεδούχοι μετουσίωσαν την υπεροχή τους σε γκολ στο 68′. Ο Οικονόμου έβγαλε την κάθετη μπαλιά, ο Βαρέλα έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με σουτ έκανε το 1-1.  Στο 81′ το σύνολο του Ακίνο θα μπορούσε να είχε ολοκληρώσει την ανατροπή του σκορ, με τον Παπαδημητρίου να αστοχεί στο τετ α τετ που είχε με τον Λόρια


Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)


Ζάκυνθος (Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Τσόπελας, Καλλιβωκάς, Φωτιάς, Στασινόπουλος (46′ Χατζησάββας), Πέττας, Βαρέλα, Οικονόμου, Ευθυμιάδης, Ουνγιαλίδης, Κρολ (65′ Παπαδημητρίου).

ΟΦΗ(Γκατούζο): Λόρια, Αντελέγιε, Μακρής, Φαζός, Μαραθιανός (70′ Περογαμβράκης), Κουτσιανικούλης (73′ Μονιάκης), Μπανούσης, Κάλαϊτζιτς, Ροβίθης, Φερούζ (63′ Λαμπρόπουλος), Τζορτζ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.