ΠΑΟΚ: Ελ Καντουρί «Δεν είναι κακή η χρονιά που κάναμε»

Τον απολογισμό της σεζόν πραγματοποίησε ο διεθνής Βελγομαροκινός που μίλησε και για τον χαμένο τελικό αλλά και για τη συνέχεια

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί σχολίασε την παρουσία του ΠΑΟΚ στον τελικό αλλά δεν περιορίστηκε σ’ αυτήν.

Όπως σημείωσε: «Είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια να κατακτούμε τίτλους, πήραμε τέσσερα συνεχόμενα Κύπελλα, όμως φέτος δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να το αποδεχτούμε και να πάμε παρακάτω. Για τον διαιτητή δε θέλω να σχολιάσω κάτι γιατί δεν έχω ξαναδεί τις φάσεις του αγώνα, όμως θεωρώ ότι δεν ήταν πέναλτι του Παναθηναϊκού. Για τη φάση του Μιτρίτσα δεν έχω άποψη, θα δω τι φάση και θα σας πω αύριο». 

Και συνέχισε: «Σίγουρα, ο διαιτητής επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι, ενώ σε κάποιες άλλες στιγμές σφύριζε με το παραμικρό. Από τη φετινή σεζόν κρατάμε την πορεία στην Ευρώπη, το γεγονός ότι φτάσαμε σε έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου, βγήκαμε δεύτεροι στο Πρωτάθλημα κι αν δει κάποιος την μεγάλη εικόνα μας δεν είναι κακή η χρονιά που κάναμε». 

Για να καταλήξει: «Σίγουρα, μπορούσαμε να πάμε ακόμα καλύτερα, αλλά πρέπει να υπολογίσουμε ότι ήταν η πρώτη χρονιά του προπονητή με ένα καινούργιο ρόστερ σε σχέση με αυτό που είχε στο παρελθόν. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και θα δουλέψουμε ώστε την επόμενη χρονιά να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Τι να πω για τον κόσμο μας, μας υποστήριξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και μάλιστα μας χειροκρότησαν στο τέλος του αγώνα παρά την απώλεια του τίτλου. Ήταν φανταστικοί. Θα δουλέψουμε για να τους προσφέρουμε χαρές για τις επόμενες χρονιές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.