ΠΑΟΚ: Ζ. Μπότο «Το Κύπελλο είναι ένας τίτλος και το κίνητρο είναι μεγάλο»

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής μοιράστηκε τις τελευταίες του σκέψεις για τον τελικό λίγη ώρα πριν από τη σέντρα

Στην είσοδο του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα πέρασε τα τελευταία λεπτά πριν από την αναχώρηση για το ΟΑΚΑ ο Ζοσέ Μπότο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του “Δικεφάλου” αποδέχτηκε την πρόσκληση να πει ορισμένα λόγια για το μεγάλο ματς αναφέροντας τα εξής: «Πιστεύω στην ομάδα μας. Είναι κάτι ιδιαίτερο σαν θεσμός, νιώθω τιμή που είμαι μέρος όλου αυτού». 

Και συνέχισε με αναφορά στη διαδρομή της ομάδας μέχρι τον τελικό: «Ήταν μια δύσκολη πορεία, γιατί αφήσαμε εκτός και την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να δώσουμε το 200% μας και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη».

Για τον συσχετισμό κι αν υφίσταται τέτοιος με την πλέον πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων πριν από τέσσερις ημέρες: «Είναι τελείως διαφορετικό. Όχι μόνο επειδή θα αγωνιστούν μάλλον κάποιοι διαφορετικοί παίκτες, αλλά και επειδή το Κύπελλο είναι ένας τίτλος και το κίνητρο είναι μεγάλο και οι λεπτομέρειες είναι εντελώς διαφορετικές».

Κι ολοκλήρωσε με ένα μήνυμα προς τους φίλους του “Δικεφάλου”: «Εκτιμούμε πως ήρθαν, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να φέρουμε το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη και να πανηγυρίσουμε μαζί. Έχω δει φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς και θα ήθελα να γιορτάσω και εγώ μαζί τους», ανέφερε μιλώντας στην Cosmote tv.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.