ΠΑΟΚ: Αν. Τσόλακ “Τους τελικούς τους κερδίζεις, δεν τους παίζεις” (vid)

Ψύχραιμος και χαμογελαστός εμφανίστηκε ο σκόρερ του χρυσού γκολ που έδωσε το εισιτήριο του τελικού στον "Δικέφαλο"

Πανευτυχής μεν, προσγειωμένος δε εμφανίστηκε ο Αντόνιο Τσόλακ, σκόρερ του γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ, που έδωσε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Όπως σημείωσε λίγο λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Από το ξεκίνημα του αγώνα σκεφτόμουν το πώς θα σκοράρουμε ένα γκολ. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όλοι έδωσαν τα πάντα, όσοι έπαιξαν, τα παιδιά που ήταν στον πάγκο ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Είχαμε έντονα παιχνίδια όλη τη σεζόν, ξέραμε πως με ένα γκολ θα πάρουμε την πρόκριση και έτσι έγινε».

Για το ρόλο του στην ομάδα προερχόμενος από τον πάγκο και το πώς έζησε το ματς μέχρι να μπει: «Ήταν πολύ ωραίο το διάστημα αυτό. Ο Νέλσον που μπήκε αλλαγή μου έκανε την ασίστ. Κρατήσαμε μπάλα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει. Σημασία έχει πως είμαστε ένα όλοι μαζί, μια μεγάλη οικογένεια».

Ενώ για επίλογο αναφέρθηκε στο τελικό: «Τους τελικούς τους κερδίζεις, δεν τους παίζεις. Έχω παίξει και σε άλλους τελικούς. Ο ΠΑΟΚ παίζει πάντα για τη νίκη, πόσο μάλλον όταν υπάρχει ένα τρόπαιο να διεκδικήσουμε. Έχουμε μέχρι τότε πολλά παιχνίδια στο κύπελλο και ρίχνουμε εκεί το βάρος μας».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Οι δηλώσεις του Αντόνιο Τσόλακ στην COSMOTE TV”,”description”:”Οι δηλώσεις του Αντόνιο Τσόλακ στην COSMOTE TV”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1icnltcWgyYzByMHgvMjAyMi8wNC8yNy8yMC81MF8zNV82MjY5YWM5YmNjMWI3LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M45S”,”uploadDate”:”2022-04-27T20:52:47.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=3y8om249ji07mppg&playlistId=v-cjlbhd7kd661″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}},”regionsAllowed”:”GR”}


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.