ΠΑΟΚ: Ρ. Λουτσέσκου “Αξίζαμε 100% την πρόκριση!” (vid)

Όλα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός του "Δικεφάλου" λίγα λεπτά μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Σε κανένα σημείο του αγώνα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν έχασε την πίστη του πως η ομάδα του θα είναι παρούσα στον τελικό, ανέφερε μεταξύ άλλων μετά το τέλος της αναμέτρησης στο “Γ. Καραϊσκάκης“.

Όπως σημείωσε ο Ρουμάνος τεχνικός: “Σκεφτόμουν ότι θα προκριθούμε, ήμουν σίγουρος! Χρειαζόμασταν ένα έξτρα γκολ κι ήμασταν αναγκασμένοι να πάμε σε έναν τέτοιο σχηματισμό. Θέλαμε να φορτώσσυμε την περιοχή κι έτσι ήρθε το γκολ. Συνολικά, είναι μία πρόκριση που αξίζαμε παραπάνω. Σήμερα, ήταν ένα πιο ισορροπημένο παιχνίδι το σημερινό, από το πρώτο. Παίζοντας στην έδρα μας, θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει ένα ακόμη λιθαράκι γι’ αυτή την πρόκριση, που την αξίζαμε 100%“.

Και συνέχισε ο 53χρονος προπονητής του “Δικεφάλου”: “Τέθηκαν αντιμέτωπες δύο καλές κι οργανωμένες ομάδες, στο τέλος όμως, εμείς ήμασταν αυτοί που αξίζαμε την πρόκριση! Σήμερα, δεν μου άρεσε ο διαιτητής. Ειδικά στο πρώτο μέρος, δόθηκαν εύκολα φάουλ, άλλα δε δόθηκαν, νομίζω υπάρχει και μία κόκκινη που δε δόθηκε. Μας ενδιαφέρει όμως η πρόκριση. Το αξίζαμε περισσότερο“.

Για να καταλήξει: “Είναι μία τεράστια σεζόν για εμάς και σε διάρκεια και σε ικανοποίηση. Ήταν στόχος μας ο τελικός και θα είμαστε εκεί. Ξέρουμε ότι έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια με φρέσκους αντιπάλους. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με ομάδες όπως ο Άρης ή ο Παναθηναϊκός, να δίνεις δύο ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό και δύο ματς με τη Μαρσέιγ για το Europa Conference League. Είναι μία κατάσταση που μας έχει πληγώσει πολύ με τους τραυματισμούς, αλλά μας έχει δώσει ικανοποίηση. Έρχονται φρέσκες ομάδες απέναντί μας, αλλά παλεύουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.