Λαμία – Παναθηναϊκός 0-2: Με στόχο το 19ο! (vids)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Λαμίας εκτός έδρας με 2-0 και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!

Ο Παναθηναϊκός έχοντας το υπέρ του 1-0 από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία, παρατάχθηκε στο «Αθανάσιος Διάκος» με στόχο να κάνει πιο εύκολο το έργο της εξασφάλισης του εισιτηρίου για τον τελικό.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ήταν καλύτερη, είχε την κατοχή, πέτυχε γκολ την κατάλληλη στιγμή μεταφέροντας το άγχος στη Λαμία, η οποία προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε ν΄απειλήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός, παρατάχθηκε με 4-3-3 απέναντι στην Λαμία, έχοντας το προβάδισμα του πρώτου αγώνα με 1-0 χάρη σε γκολ του Ιωαννίδη.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ήθελε να κάνει εμφάνιση αντίστοιχη με αυτή του πρώτο αγώνα ώστε να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τον τελικό!

Η Λαμία παρατάχθηκε με 3-5-2 με στόχο να μπορέσει να «θωρακίσει» τα μετόπισθεν, να χτυπήσει στην κόντρα και ν΄ ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα ώστε να διεκδικήσει για πρώτη φορά την συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου!

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή της μπάλας που άγγιξε ακόμη και το 76% όμως αυτό που δεν είχε, ήταν το γκολ τουλάχιστον για 42 λεπτά.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό, ηρθε στο έβδομο λεπτό, με τον Παλάσιος να κάνει σέντρα σουτ από τα δεξιά και τον Σαράνοφ, να διώχνει με δυσκολία. Εν συνεχεία ο Αϊτόρ δεν κατάφερε ν΄ απειλήσει για ν΄ανοίξει το σκορ!

Η πρώτη επίσκεψη της Λαμίας στα αντίπαλα καρέ, ήρθε στο 13. Ο Προβυδάκης εκτέλεσε το φάουλ ο Μανούσος πήρε την κεφαλιά αλλά δεν προβλημάτισε τον Μπρινιόλι που μάζεψε σταθερά.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε πέντε λεπτά αργότερα! Ο Παλάσιος απέφυγε τους αμυντικούς της Λαμίας, έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέραε δίπλα από το δοκάρι του πορτιέρε της ομάδας της Φθιώτιδας.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, βρέθηκε στην Λαμία για να δει την αγαπημένη του ομάδα έστω και αν βρίσκονταν…εκτός γηπέδου!

Στο 24 ο Προβυδάκης με φάουλ προσπάθησε ν΄απειλήσει τον Μπρινιόλι ο οποίος όμως μάζεψε εύκολα.

Ο ρυθμός ήταν καλός όμως αυτό που έλλειπε ήταν η καλή τελική προσπάθεια. Στο 42 μετά από διώξιμο, ο Τζανετόπουλος δεν κατάφερε στο κέντρο να διώξει με το κεφάλι, ο Ιωαννίδης πίεσε και κέρδισε, έκανε την κούρσα και πλάσαρε εύστοχα τον Σαράνοφ για το 1-0!

Η Λαμία μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με διάθεση ν΄απειλήσει και να ισοφαρίσει. Στο 56, ο Μανούσος βρέθηκε στο ύψος του πε΄ναλτι μετά από σέντρα από τ΄αριστερά, έπιασε δυνατό σουτ εκτός ισορροπίας με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Ο Παναθηναϊκός ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα πέτυχε και δεύτερο γκολ και ουσιαστικά έκανε το έργο του ακόμη πιο εύκολο!

Ο Αϊτόρ πίεσε αριστερά τον Σιμόν, του πήρε τη μπάλα την έδωσε γρήγορα στον Βιγιαφιάνιες ο οποίος είδε την κίνηση στην περιοχή του Παλάσιος ο οποίος με πλασέ έκανε το 2-0!

Στο 61΄ο Μπανγκουρά που είχε περάσει στο 57 ως αλλαγή, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Μπρινιόλι, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε μετά από έλεγχο VAR, καθώς ήταν εκτεθειμένος τη στιγμή της πάσας.

Στο 75 ήρθε η καλύτερη στιγμή της Λαμίας μέχρι εκείνο το σημείο στο ματς! Ο Μπεχαράνο έκανε το σουτ και ανάγκασε τον Μπρινιόλι να μαζέψει τη μπάλα!

Ένα λεπτό αργότερα η ομάδα του Φέστα απείλησε εκ νέου! Ο καραμάνος έκανε τη σέντρα, ο Μπανγκουρά πήρε την κεφαλιά με τον πορτιέρε του Παναθηναϊκού να σώζει δύσκολα!

Στο 86 ο Παναθηναϊκός άγγιξε το 3-0! Ο Μαουρίτσιο έκανε κάθετη για τον Καρλίτος ο οποίος νικήθηκε από τον Σαράνοφ!

Χαμένη μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό στο 92΄με τον Γκατσίνοβιτς που βρέθηκε απέναντι στον Σαράνοφ αλλά ο πορτιέρε της Λαμίας έπεσε και έδιωξε!

Αυτή ήταν και η τελευταία ευκαιρία στο ματς!

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ(69΄Μαουρίσιο), Σχένκενφελντ Κώτσιρας, Πέρεθ(72΄Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες Γκατσίνοβιτς Αϊτόρ(62΄Βιτάλ), Παλάσιος(69΄Σάντσες) Ιωαννίδης(62΄Καρλίτος). 

Λαμία: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης. Μανούσος(68΄ Καραμάνος), Τιρόνε(68΄Νούνιες), Σιμόν, Μπεχαράνο(86΄Γκέντσογλου), Ελευθεριάδης(57΄Μπανγκουρά), Άλβες 

Θυμηθείτε εδώ την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το Match Center του Novasports.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.