Γρηγορίου: “Ο Θεός ήθελε να προκριθεί η ομάδα που πάλεψε πάρα πολύ”

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου μετά την πρόκριση της Λαμίας στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου

Η Λαμία με το γκολ του Ανταμ Τζανετόπουλου στο 118’ πήρε τη νίκη και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου απέναντι στον Άρη. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μιχάλης Γρηγορίου, μιλώντας στην Cosmote, είπε αρχικά για την τακτική που ακολούθησε η Λαμία σε αυτό το παιχνίδι. 

Ο προπονητής της Λαμίας είπε: “Έτσι όπως στήσαμε και το προηγούμενο για το Κύπελλο. Όχι για πρωτάθλημα όπου είχαμε άλλη τακτική και άλλη φιλοσοφία. Απέναντι σε έναν καλό Άρη σήμερα – και δεν θέλω να πω κάτι άλλο γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ στην καριέρα μου – κρατήσαμε πάλι το μηδέν. Καταφέραμε να πάμε στη διαδικασία της παράτασης. Μετά να δεχθούμε και 2ο πέναλτι και όχι να το κάνουμε. Ο Θεός ήθελε να προκριθεί η ομάδα που πάλεψε πάρα πολύ”.

Πρόσθεσε: “Όταν είσαι στους ‘8’ και υπάρχει παιχνίδι για να πας στους ‘4’ δεν υπάρχει προπονητής που να το αμελήσει. Εφόσον πήραμε αποτέλεσμα στο πρώτο ματς είχα πει πως ήταν σημαντικό ότι δώσαμε ενδιαφέρον στο 2ο ματς. Από τη στιγμή που παιζόταν η πρόκριση δεν υπήρχε ομάδα και διοίκηση που να το αμελήσει. Το Σάββατο έχουμε παιχνίδι. Εννοείται πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!