ΠΑΟΚ: Μένει εκτός ο Τσόλακ

Ο Αντόνιο Τσόλακ λόγω ενοχλήσεων στη μέση, είναι εκτός των σχεδίων του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Ο Αντόνιο Τσόλακ έχει ενοχλήσεις στη μέση. Ο Κροάτης επιθετικός έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα και δεν είναι στα σχέδια του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων την προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Ο Τσόλακ δεν ήταν 100% έτοιμος και στο προηγούμενο παιχνίδι Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΟΦΗ και είχε μείνει εκτός αποστολής. 

Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής

“Η προετοιμασία της ομάδας για την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας το απόγευμα της Τρίτης (18.01).

Η τελευταία… πρόβα της ομάδας περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις. O Αντόνιο Τσόλακ έκανε θεραπεία κι ατομικό λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και δεν θα είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου , όπως και οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί που συνέχισαν τα προγράμματά τους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.