Κηφισιά-ΑΕΚ 1-1: Ισοπαλία στην αγγαρεία (hls)

Οι αλλαγές του Γιαννίκη δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με την Κηφισιά στο γήπεδο της Καισαριανής.

Με το 4-0 του πρώτου αγώνα η πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας είχε ήδη κριθεί συνεπώς έλλειπε το κίνητρο από τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κερδίσουν την Κηφισιά, μένοντας στο 1-1.

Ο Λιβάι Γκαρσία άνοιξε το σκορ στο 55′ και ο Τετέι ισοφάρισε στο 73′ για την Κηφισιά μετά από λανθασμένη έξοδο του Τσιντώτα.

Χαμηλό τέμπο, “φτωχό” ημίχρονο

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της ΑΕΚ ήρθε στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Γέβτιτς γύρισε ωραία τη μπάλα στη μικρή περιοχή, με τον Ανσαριφάρντ να κάνει έξυπνο τακουνάκι στην κίνηση και τον Αντωνόπουλο να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση.

Μία ακόμα καλή στιγμή για την ΑΕΚ με τον Λε Ταλέκ να σουτάρει στο 40′ από το ύψος της περιοχής και να στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία της Κηφισιάς.

To ημίχρονο έκλεισε με ευκαιρία της Ένωσης στο 43′, όταν ο Γκαρσία σέντραρε, ο Τάνκοβιτς πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Αντωνόπουλος άπλωσε τα χέρια και μπλόκαρε τη μπάλα.

Ο Γκαρσία το προβάδισμα, ο Τετέι την απάντηση

Στο δεύτερο μέρος, η Κηφισιά απείλησε στο 54′ με τον Νικολαϊδη να παίρνει την κεφαλιά και τον Τσιντώτα να μπλοκάρει σταθερά, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ.

Ο Λιβάι Γκαρσία δοκίμασε το πόδι του από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Αντωνόπουλος δεν αντέδρασε σωστά στο δυνατό σουτ του επιθετικού της Ένωσης και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1.

Ο Γκαρσία απείλησε ξανά στο 57′, όμως αυτή τη φορά το διαγώνιο σουτ έφυγε μακριά, ενώ τρία λεπτά μετά ο Καλέργης με ωραία ενέργεια απέφυγε τον Σβάρνα, αλλά το σουτ πέρασε πάνω από την εστία του Τσιντώτα.

Ο Αντωνόπουλος πραγματοποίησε ακόμα μία σημαντική επέμβαση στο 68′ σε σουτ του Μοχαμαντί παραχωρώντας κόρνερ και πέντε λεπτά αργότερα ο Τετέι κινήθηκε στην πλάτη του Λάτσι και ο Τσιντώτας που βγήκε έξω από την περιοχή του χωρίς να υπολογίσει σωστά, είδε τον επιθετικό της Κηφισιάς να τον περνά και να πλασάρει σε κενή εστία για το 1-1.

Μάλιστα, ο σκόρερ της Κηφισιάς στο 90′ θα μπορούσε να ολοκληρώσει τον θρίαμβο της ομάδας του, όμως το σουτ που έκανε μέσα στην περιοχή αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Τσιντώτα.

Οι συνθέσεις:

Κηφισιά: Αντωνόπουλος – Σμπώκος, Τόλιος, Γκότοβος, Μκρτσιάν – Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος (83′ Παυλάκης) – Πρίτσας (66′ Οικονομίδης), Γιαννιτσάνης (58′ Καλέργης), Καραγκούνης (58′ Φελίπε) – Κρητικός (66′ Τετέι).

ΑΕΚ: Τσιντώτας – Ρότα, Μήτογλου (58′ Λάτσι), Σβάρνας, Μοχαμαντί – Λε Ταλέκ, Μουστακόπουλος – Γέβτιτς (82′ Χατζισαφί), Τάνκοβιτς (66′ Τσούμπερ), Λιβάι Γκαρσία, Ανσαριφάρντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.