Λουτσέσκου: “Ωραίο ποδόσφαιρο αλλά δεχόμαστε ηλίθια γκολ”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ στάθηκε -σε ένα ακόμη παιχνίδι- και στο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ στο παιχνίδι που έγινε στην Τούμπα εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ποδόσφαιρο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ αλλά και τον εκνευρισμό του για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ που δέχτηκε γκολ σε ένα ακόμη παιχνίδι. 

Μιλώντας στην Cosmote είπε: “Θέλετε να ξέρετε τι ακριβώς υπάρχει στο μυαλό μου; Δεν θα σας πω το κρατάω για εμένα, είναι μυστικό. Δεν γίνεται ένα τέτοιου είδους παιχνίδι να το ρισκάρουμε με τέτοιο τρόπο”.

Πρόσθεσε: “Μιλώντας για την γενικότερη εικόνα, είναι μια πρόκριση που την δικαιούμαστε 100%. Παρουσιάστηκε ακόμη ένα πρόβλημα για εμάς σε αυτό το παιχνίδι, αυτό το black out που πάθαμε. Πρέπει κάποια στιγμή να βρούμε τον τρόπο να σταματήσουμε αυτή την κατάσταση”.

Συμπλήρωσε: “Θεωρώ ότι είμαστε μια ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά από την άλλη δεχόμαστε ηλίθια γκολ. Αυτή είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για εμάς και πρέπει να αλλάξει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.