Παναιτωλικός-Νίκη Βόλου 1-0: Στα προημιτελικά με Βέργο (hls)

Δυσκολεύτηκε, αλλά στο τέλος νίκησε ο Παναιτωλικός και προκρίθηκε με δεύτερη νίκη επί της Νίκης Βόλου με 1-0 στο Αγρίνιο.

Ο Παναιτωλικός είχε κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη νίκη με 1-0 στο Βόλο, με τους Αγρινιώτες να κερδίζουν με το ίδιο σκορ την ομάδα της Μαγνησίας και να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Χωρίς να καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχοντας επαναπαυθεί μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα ο Παναιτωλικός λίγο έλειψε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να “πληρώσει” την χαλαρότητά του.

Η Νίκη Βόλου είχε δοκάρι με τον Μιράντα στο 91′ και λίγο έλειψε να στείλει το ματς στην παράταση, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Νίκο Βέργο.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Ροντρίγκες, Λούι (84′ Αποστολάκης), Μαλής, Κορνέλιους, Περέιρα (56′ Βέργος), Φλόρες, Αντούνες, Ντουάρτε (84′ Χρ. Μπελεβώνης), Μεντόσα, Χουχούμης (64′ Τσιγγάρας), Καρέλης (84′ Μπαρμπόσα).
Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Αλιαπίδης, Τζοβάρας, Κυριακίδης, Γκαρσία, Ροχάνο (89′ Τζιώρας), Τσουκαλάς (84′ Μέτσε), Παναγιωτίδης (74′ Μιράντα), Ανδρέου (74′ Βλαχομήτρος), Κάσσος, Γρομητσάρης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.