ΑΕΚ-Κηφισιά 4-0: Στην… οκτάδα με super Γέβτιτς (hls)

Η ΑΕΚ σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο με την Κηφισιά και με πρωταγωνιστή τον Γέβτιτς επικράτησε 4-0 για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με κορυφαίο τον Ντάρκο Γέβτιτς που έβγαλε τρεις ασίστ, η ΑΕΚ επιβλήθηκε 4-0 της Κηφισιάς στο Ολυμπιακό Στάδιο και ουσιαστικά σφράγισε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δοκάρι και νωχελικότητα κράτησαν το μηδέν

Η πρώτη μεγάλη φάση για την ΑΕΚ ήρθε από… σπόντα και τη σέντρα σουτ του Λάζαρου Ρότα στο 13′, με τη μπάλα να χτυπά στο δοκάρι του Μιχελή και τους αμυντικούς της Κηφισιάς να διώχνουν τον κίνδυνο.

Η Ένωση είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, όχι όμως και το καθαρό μυαλό που χρειαζόταν στην τελική ενέργεια με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει στο 0-0.

Επέστρεψε στην ενδεκάδα με γκολ ο αρχηγός Στράτος Σβάρνας. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Σοβαρεύτηκε και “καθάρισε” σε 22 λεπτά!

Από στατική φάση ήρθε η λύση στο σκοράρισμα για την ΑΕΚ, με τον Γέβτιτς να εκτελεί φάουλ και τον Ανσαριφάρντ με γυριστή κεφαλιά να ανοίγει το σκορ κόντρα στην Κηφισιά στο 52′.

Πέντε λεπτά αργότερα η Ένωση διπλασίασε τα τέρματά της με τον Στράτο Σβάρνα να κλέβει τη μπάλα, να συνεργάζεται με τον Ανσαριφάρντ και έχοντας και τις κόντρες στο πλευρό του να εκτελεί τον Μιχελή για το 2-0.

Τρίτο τέρμα για την ΑΕΚ στο 69ο λεπτό και πάλι από φάουλ, με τον Γέβτιτς να εκτελεί έξυπνα για τον Τάνκοβιτς, ο οποίος χωρίς να χάσει χρόνο έκανε το 3-0 με δυνατό σουτ.

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και στο 73′ με τον Γέβτιτς να βγάζει ακόμα μία ασίστ, ο Χατζισαφί υποδέχθηκε ωραία τη μπάλα και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μιχελή για το 4-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Α. Γιαννίκης – 4-2-3-1): Τσιντώτας, Ρότα, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σάκχοφ, Λε Ταλέκ (70’ Σιμάνσκι), Γκαρσία (64’ Αμραμπατ), Γέβτιτς (80’ Μοχαμάντι), Τάνκοβιτς (70’ Αραούχο), Ανσαριφάρντ (80’ Κοσίδης)

Κηφισιά (Ν. Κούστας – 4-3-3): Μιχελής, Σμπώκος, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Παυλάκης, Οικονομίδης (61’ Τζέλης), Πρίτσας (46’ Ντοριβάλ), Καλλέργης (61’ Κρητικός), Παπασάββας (82’ Παπαγγελής), Τετέι (73’ Αγγελόπουλος), Γιαννιτσάνης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.