Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 3-2: “Μπλόκο” στη Βοιωτία! (vids)

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε ο Λεβαδειακός, καθώς η ομάδα της Βοιωτίας έκανε την έκπληξη και επικράτησε 3-2 του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την έκτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε ο Λεβαδειακός, καθώς η ομάδα της Βοιωτίας έκανε την έκπληξη και επικράτησε 3-2 του Ολυμπιακού στη Λιβαδειά στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την έκτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Επιστροφή του Σεμέντο και πρώτο παιχνίδι με τα “ερυθρόλευκα” μετά από καιρό, πρώτη φετινή ήττα του Ολυμπιακού των πολλών αλλαγών και των νέων προσώπων στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αιφνιδιασμός στο πρώτο ημίχρονο!

Με γκολ από τα… αποδυτήρια μπήκε στο παιχνίδι ο παθιασμένος Λεβαδειακός! Οι Βοιωτοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Πολέτο, ο οποίος έκανε όμορφη ατομική ενέργεια και πλάσαρε τον Κρίστινσον για το 1-0.

Προτού οι “ερυθρόλευκοι”… συνέλθουν από το “σοκ, ο Λεβαδειακός σημείωσε και δεύτερο τέρμα και μάλιστα… σπάνιο!

Στο 6ο λεπτό, ο Παναγιώτου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κρίστινσον δεν εκτίμησε σωστά τη φάση και είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Η ομάδα του Πειραιά αντέδρασε άμεσα και πίεσε τους γηπεδούχους, αναζητώντας την ανατροπή. Στο 16ο λεπτό, ο Τικίνιο δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά, στο 18′ ο Βρουσάι έχασε μοναδική ευκαιρία μέσα από την περιοχή και στο 26ο λεπτό ο επιστρέψαντας Σεμέντο πέτυχε το γκολ του Ολυμπιακού. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Βρουσάι, ο Πορτογάλος πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-1, ενώ οι Βοιωτοί απείλησαν εκ νέου στο 36′ με σουτ του Νίλι. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 41΄μετά το σουτ που έκανε έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να έχουν ένα σημαντικό προβάδισμα στο παιχνίδι.

“Eρυθρόλευκη” αντεπίθεση

Ο Ολυμπιακός μπήκε με το πόδι πατημένο στο… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ονιεκούρο έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 50ο λεπτό, ωστόσο είδε τον Σαμασά με σπουδαία επέμβαση να διώχνει τη μπάλα.

Ο Ολυμπιακός έχασε νέα ευκαιρία με τον Βρουσάι στο 54′ και στο 61′ οι Βοιωτοί πέτυχαν και τρίτο γκολ!

Μετά από σέντρα του Χάμοντ, ο Δούμτσιος κέρδισε στον αέρα τον Σεμέντο και με κεφαλιά έκανε το 3-1 για την ομάδα της Λιβαδειάς!

Οι “ερυθρόλευκοι” βρήκαν γρήγορο γκολ, καθώς μετά από γύρισμα του Ονιεκούρου και σουτ του Λόπες στο 63ο λεπτό, μείωσαν σε 3-2.

Η ομάδα του Μαρτίνς έφτασε κοντά στην ισοφάριση σε άλλες δύο περιπτώσεις. Στο 86΄ ο Μαρίνος έκανε το σουτ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 88′ δεν κατάφερε με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού.

Λεβαδειακός – Ολυμπιακός 3-2

Λεβαδειακός: Σαμάσσα, Βλάχος (52′ Χάμοντ), Νίκας (73′ Τζημόπουλος), Τσάπρας, Νίλι, Μεχία, Λιάγκας, Παναγιώτου, Βρακάς, Λινάρδος (52′ Δούμτσιος), Πολέτο (73′ Αλμπάνης)

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Σεμέδο, Ονιεκούρου, Κούντε (46′ Μπουχαλάκης), Μπα (46′ Λόπες), Ανδρούτσος, Βρουσάι (82′ Μαρίνος), Μάρκοβιτς, Τικίνιο, Αποστολόπουλος (46′ Κίτσος), Σουρλής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.