Ολυμπιακός: Ποιοι παίρνουν χρόνο με Λεβαδειακό και η “επιστροφή” Σεμέδο

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Λιβαδειά για το παιχνίδι κυπέλλου. Ποιοι θα πάρουν ανάσα και ποιοί ευκαιρία!

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος στον θεσμό του κυπέλλου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό (01/12, 17.00, MC LIVE Novasports.gr). Μετά τα συνεχόμενα παχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη (ΑΕΚ, Φενέρμπαχτσε, Βόλος) ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν τραβήξει “κουπί” μέχρι στιγμής. Έτσι μετά τα δεδομένα της προπόνησης της Δευτέρας (29/11), οι Λαλά, Ρέαμπτσιουκ και Εμβιλά πιθανότατα δεν θα ταξιδέψουν στη Λιβαδειά, όπως και ο Ονιεκούρου ο οποίος ταλαιπωρείται από μία ίωση.

Από εκεί και πέρα οι Κρίστινσον, Αποστολόπουλος, Μάρκοβιτς, Μπα, Ανδρούτσος, Κούντε, Μπουχαλάκης, Βρουσάι και Τικίνιο είναι οι “σίγουροι” της ενδεκάδας, ενώ και ο Αλγκασίμ Μπα θα “εξαργυρώσει” τις καλές εμφανίσεις του με τη Β ομάδα με αγωνιστικά λεπτά στο κύπελλο. Θα είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τους συγκεκριμένους παίκτες να βρουν ρυθμό και φυσικά να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία. Σε ό,τι αφορά τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε στα πλάνα του ακόμα και να ξεκινήσει τον Πορτογάλο στο κέντρο της άμυνας. Παράλληλα ωστόσο τρέχει το πρόγραμμα ομαλής ενσωμάτωσης του σε αγωνιστικές συνθήκες με διαρκή αυξανόμενη ένταση. Έτσι μέρα με τη μέρα κρίνεται η κατάσταση του και ταυτόχρονα θα κριθεί ο χρόνος που θα πάρει (ή όχι) στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Μαζί με τους παραπάνω παίκτες θα ταξιδέψουν στη Λιβαδειά οι παίκτες του Ολυμπιακού Β Μπαγκαλιάνης, Ξενιτίδης, Κωστή, Κίτσος, και Μαρίνος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.