Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-1: Πρόκριση με Καρλίτος! (hls)

Ο Παναθηναϊκός, πανηγύρισε την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου επικρατώντας 1-0 του Ατρόμητου εκτός έδρας, σημειώνοντας παράλληλα την πρώτη του εφετινή εκτός έδρας νίκη!

Σε παιχνίδι, που χαρακτηρίστηκε κυρίως από λάθη, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη και την πρόκριση απέναντι στον Ατρόμητο. Οι περιστεριώτες, θα στρέψουν πλέον την προσοχή του στο πρωτάθλημα με στόχο να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας.

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα της νίκης του Παναθηναϊκού, εκτός έδρας απέναντι στον Ατρόμητο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε όσες φάσεις θα περίμενε κανείς με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε αλλεπάλληλα λάθη. Απόρροια αυτού ήταν να μην υπάρχουν πολλές και καλές ευκαιρίες, όμως οι παίκτες έδειχναν πως ήθελαν να πετύχουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για την ομάδα τους.

Οι βιαστικές επιλογές τόσο των γηπεδούχων, όσο και των παικτών του Παναθηναϊκού, είναι αυτό που θα θυμάται κανείς από τα πρώτα 45 λεπτά, καθώς φυσικά και το γκολ του Καρλίτος, που τελικά έκρινε την αναμέτρηση.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε για τους γηπεδούχους με τον Κουλούρη να σουτάρει και η μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι του Μπρινιόλι.

Ο Παναθηναϊκός, χρειάστηκε 17 λεπτά για ν΄απειλήσει τον Γιαννιώτη. Ο Χατζηγιοβάνης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Καρλίτος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα πάνω από τ΄οριζόντιο δοκάρι.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ στο 38ο λεπτό. Ο Χουάνκαρ έκανε τη σέντρα από τ΄αριστερά ο Χατζηγιοβάννης με προβολή έστειλε τη μπάλα παράλληλα με το τέρμα και ο Καρλίτος πλάσαρε εύκολα για το 1-0.

Στο 41, ο Κωτσόπουλος σούταρε χωρίς όμως να προβληματίσει τον Μπρινιόλι, στην τελευταία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Παναθηναϊκός, έμαθε και τα θετικά νέα, πως θα παίξει με κόσμο με τον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ!

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΣΤΟ Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο Ατρόμητος στο Β΄ημίχρονο είχε περισσότερη κατοχή καθώς έψαχνε αρχικά το γκολ της ισοφάρισης. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου απείλησε για πρώτη φορά στο 56. Ο Καρτάλης σούταρε, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Σάρλια και στη συνέχεια νέο σουτ από τον Κουλούρη, με τον Μπρινιόλι να μαζεύει. Στο 61΄η ομάδα του Περιστερίου μετά από κόρνερ του Νάτσου απείλησε με κεφαλιά του Παπαδόπουλου με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 63 ο Παναθηναϊκός, βρέθηκε κοντά στο 0-2! Ο Καρλίτος έβγαλε φανταστική κάθετη μπαλιά στον άξινα για τον Χατζηγιοβάνη, που προσπάθησε ν΄ακουμπήσει τη μπάλα και ν΄αποφύγει τον Γιαννιώτη και να βρεθεί μόνος του με το τέρμα, όμως η μπάλα βρήκε στον πορτιέρε του Ατρόμητου, έπειτα στα πόδια του Χατζηγιοβάνη και κατέληξε άουτ!

Ο Παναθηναϊκός, λίγο έλλειψε να πέτυχε δεύτερο γκολ με αυτογκόλ του Σάλομον! Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Αυστριακός πήρε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον τερματοφύλακά του να πέσει και διώξει εντυπωσιακά, κρατώντας παράλληλα το 1-0. Στο 74΄Ο Ντένιτς έκανε σέντρα από τα δεξιά ο Βασιάντωνόπουλος έκανε προβολή όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Χατζηγιοβάνης έχασε καλή ευκαιρία στο 85. Μετά από ατομική προσπάθεια, σούταρε από δύσκολη γωνία μέσα στην περιοχή αναγκάζοντας τον Γιαννιώτη να διώξει με υπερένταση.

Τελευταία ευκαιρία στο ματς, το απ΄ευθείας φάουλ του Αθανασίου με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη εφέτος και παράλληα την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Μαυρομμάτης(76΄Αθανασίου), Γκαλβάο, Νάτσος(71 Ντένιτς), Σάλομον, Καρτάλης(76΄Μπετινέλι), Κωτσόπουλος(71΄Τζαβίας), Κουλούρης.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Βέλεθ Χουάνκαρ(80΄Σάντσες), Ρούμπεν Πέρεθ ,Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης(90΄Πούγγουρας) Παλάσιος Καρλίτος Ιωαννίδης

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου

VAR Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.
Κίτρινες: Κιβριακίδης, Αλεξανδρόπουλος, Κώτσιρας, Σάρλια, Σάλομον, Κωτσόπουλος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.