Ξάνθη-Ιωνικός 1-2: Πρόκριση με ανατροπή (hls)

Ο Ιωνικός για 75 λεπτά ήταν εκτός Κυπέλλου Ελλάδας, όμως μέσα σε δύο λεπτά, στο 78' και στο 79', ανέτρεψε την κατάσταση, νίκησε 2-1 την Ξάνθη και προκρίθηκε στους 16.

Η Ξάνθη για 78 λεπτά ήταν κοντά σε μια μεγάλη έκπληξη, όμως ο Ιωνικός γλίτωσε τον αποκλεισμό με δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στο 5ο λεπτό, σημείο στο οποίος ο Τσέλιος κέρδισε πέναλτι από τον Βαλεριάνο, όμως ο Ιμπραϊμι έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ότι δεν κατάφερε ο Ιμπραϊμι στο 6′, το κατάφερε στο 25′ ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου με σουτ από τα 35 μέτρα. Γκολ που πάντως ο παίκτης της Ξάνθης δεν πανηγύρισε, καθώς σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Έξι λεπτά μετά η ακριτική ομάδα έχασε νέα σημαντική ευκαιρία να σκοράρει, με την προσπάθεια του Ιμπραϊμι να σταματά στο δοκάρι του Αναγνωστόπουλου, ο οποίος στη συνέχεια μπλόκαρε τη μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα στο 67ο λεπτό με τον Τουράμ, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε ως off side, με τους ανθρώπους της ομάδας της Νίκαιας να διαμαρτύρονται για λανθασμένη υπόδειξη, ωστόσο η απόφαση δεν άλλαξε μιας και δεν υπήρχε η δυνατότητα του VAR.

Στο 74′, ο Κρητικός σούταρε, όμως ο Αναγνωστόπουλος πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση και στο 78′, ο Τουράμ γύρισε μέσα στην περιοχή με τον Ντάλσιο να ισοφαρίζει σε 1-1.

Η Ξάνθη πριν καν καταλάβει τι συνέβη δέχθηκε και δεύτερο γκολ, στο αμέσως επόμενο λεπτό, με τον Ιωνικό να κάνει εξαιρετική αντεπίθεση και τον Τουράμ να αξιοποιεί την ασίστ του Γκοτσούλια για το 1-2.

Η Ξάνθη άγγιξε την ισοφάριση στο 87′, όμως το πλασέ του Κρητικού δεν πέρασε τη γραμμή σύμφωνα με τον βοηθό και τον διαιτητή της αναμέτρησης, Άγγελο Αγγελάκη με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται εντόνως.

Οι συνθέσεις:
Ξάνθη
: Ίτσο, Μιχαήλ, Πολίμος, Παπάζογλου, Τζανακάκης, Δόρης, Γκόμεζ, Πλατέλλας, Ιμπραίμι, Τσέλιος, Μονρόζ
Ιωνικός: Αναγνωστόπουλος, Λουάν, Μύγας, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Κιάκος, Μπάσα, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Μάναλης, Τουράμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.