Ζήσε το όνειρο στο Κύπελλο Ελλάδας: Το Διαβολίτσι, το Σκουλικάδο, το Μακρυχώρι, η Φήκη και οι δύο “Αίαντες”!

Με έναν χρόνο καθυστέρηση, εξαιτίας της πανδημίας, το Κύπελλο Ελλάδας μας… συστήνεται στη νέα του μορφή με μπόλικο "άρωμα" επαρχίας και ένα διαφορετικό "χρώμα", γεμάτο από Ελλάδα.

Με έναν χρόνο καθυστέρηση, εξαιτίας της πανδημίας, το Κύπελλο Ελλάδας μας… συστήνεται στη νέα του μορφή με μπόλικο “άρωμα” επαρχίας και ένα διαφορετικό “χρώμα”, γεμάτο από Ελλάδα.

Πέρα από τις παραδοσιακές “μεγάλες” δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο Κύπελλο Ελλάδας (πρώτη σέντρα στις 28/08), επανεμφανίζονται… ξεχασμένες ομάδες από το παρελθόν, αλλά και σύλλογοι από κάθε γωνιά της χώρας μας. Άλλωστε με την αλλαγή που έγινε στο θεσμό, δικαίωμα συμμετοχής έχουν πλέον και οι ομάδες της Γ’ Εθνικής, ενώ η διοργάνωση θα ήταν περισσότερο στα… αγγλικά πρότυπα αν συμμετείχαν – όπως αρχικά είχε αποφασιστεί – και οι Κυπελλούχοι των ΕΠΣ (δεν διεξήχθησαν λόγω πανδημίας τα τοπικά Κύπελλα).

Οι ιστορικές ομάδες της Προοδευτικής, του Φωστήρα και του Πανελευσινιακού επιστρέφουν στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ σύλλογοι που εκπροσωπούν μικρές πόλεις ή ακόμα και χωριά της περιφέρειας μπαίνουν στην αφετηρία αυτής της όμορφης ποδοσφαιρικής διαδρομής.

Η Καληράχη Γρεβενών των μόλις 125 κατοίκων, το πυρόπληκτο Διαβολίτσι Μεσσηνίας των 700 κατοίκων, το μικρούλι Σκουλικάδο (500 κάτοικοι) από τη Ζάκυνθο, το Ύπατο Βοιωτίας με τους 438 κατοίκους, το Παραλίμνιο Σερρών (720 κάτοικοι), το ακριτικό Αρίστηνο Έβρου (445 κάτοικοι), οι ορεινοί Σαρακηνοί Πέλλας (352 κάτοικοι), η Πλαγιά από το Κιλκίς (388 κάτοικοι), το Ορφάνι (656 κάτοικοι) από την Καβάλα, η Φήκη Τρικάλων, η Άνω Μερά της Μυκόνου με πληθυσμό 1.459 κατοίκων, το Μακρυχώρι Λάρισας, ο Άγιος Ματθαίος Κέρκυρας είναι ορισμένα από τα μέρη που θα αντικρίσει κάποιος στον ποδοσφαιρικό “χάρτη” του νέου Κυπέλλου Ελλάδας.

Και ονόματα όπως αυτά των: Κτηνοτροφικού Αστέρα, των δύο Αιάντων (Σαλαμίας και Γαστούνης), του Θησέα, του Αμβρυσσέα και της Δήμητρας, σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.