ΠΑΟΚ: Χωρίς Νίλσεν-Περέιρα, Ίνγκασον αλλά … με κόσμο


Ο ΠΑΟΚ συνειδητά επέλεξε να μην πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αυριανός τελικός Κυπέλλου (σ.σ. ΟΑΚΑ) αλλά αντ’ αυτού στην Τούμπα.

Μια προπόνηση διαφορετική καθώς για πρώτη φορά έπειτα από πάρα πολύ καιρό έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο της ομάδας να (ξανα)βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας και να στείλει μηνύματα συμπαράστασης, παρότρυνσης κι απαίτησης προς τον Πάμπλο Γκαρσία και τους ποδοσφαιριστές του.

Αυτήν ήταν κι η τελευταία αγωνιστική πράξη στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επικείμενη αναμέτρηση, που ολοκληρώθηκε με δύο απουσίες. Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: “Ready to fight: The Final 2021 Edition

Ένα τελευταίο σπριντ. Ένας τελικός. Ένα από αυτά τα παιχνίδια που δεν παίζεις, αλλά κερδίζεις. Η προετοιμασία της ομάδας για τον τελικό του ΟΑΚΑ κόντρα στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (21.05) στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στις τελευταίες λεπτομέρειες της επικείμενης… μάχης που θα κρίνει τον τίτλο του Κυπελλούχου για τη σεζόν 2020-21.

Η προπόνηση ξεκίνησε με πρόγραμμα ενεργοποίησης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχύτητας αντίδρασης. Στη συνέχεια οι προπονητές έδειξαν τις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες στους παίκτες, ενώ στο τελευταίο κομμάτι είχαμε δουλειά στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.

Ο Άντριαν Περέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ εκτός μάχης είναι κι ο Ίνγκι Ίνγκασον , ο οποίος χειρουργήθηκε στο γόνατο και ξεκίνησε ήδη την αποκατάστασή του.

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για Αθήνα το απόγευμα με πτήση τσάρτερ με στόχο να φέρει το Κύπελλο ξανά στη Θεσσαλονίκη“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.