Βιεϊρίνια: «Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη»


Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που διαδέχτηκε την ύστατη προπόνηση πριν από τον αυριανό τελικό του Κυπέλλου.

Όπως σημείωσε ο 34χρονος Πορτογάλος: «Είμαστε διψασμένοι. Αυτό το κλαμπ αξίζει τίτλους και θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε άλλον έναν. Είναι ένας τελικός. Σημασία έχει η κατάκτηση κι όχι ο τρόπος που θα έρθει. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να το πάρουμε».

Σ’ ερώτηση για το γεγονός πως είναι ένας από τους πλέον πολύπειρους σε αγώνες σαν τον αυριανό αποκρίθηκε ως εξής: «Όχι μόνο εγώ, είναι γνωστό ότι σε τελικούς δε σε ενδιαφέρει να παίξεις ωραίο ποδόσφαιρο αλλά να κερδίσεις. Αν μπορείς να το συνδυάσεις με ωραίο ποδόσφαιρο είναι καλύτερα. Έχουμε παίξει όλοι αρκετούς τελικούς και τους κερδίσαμε. Ξέρουμε ότι πρέπει να προσέξουμε και τι να κάνουμε για να κερδίσουμε. Οι ομάδες γνωρίζονται καλά και τα τελευταία παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και αυτό θα γίνει αύριο. Λεπτομέρειες και την ομάδα που το θέλει περισσότερο».

Για τη διαδρομή του στη φετινή σεζόν: «Σαν παραμύθι είναι η φετινή σεζόν. Στις αρχές δεν είναι ποτέ όμορφο, στο τέλος όμως γίνεται. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα γίνει αύριο. Μπορεί να τελειώσει  η σεζόν όμορφα για εμένα και την ομάδα».

Αναφορικά με τη διεξαξωγή ενός τέτοιου αγώνα δίχως την παρουσία κόσμου στις κερκίδες σχολίασε: «Δυστυχώς λόγω της πανδημίας δεν θα έχουμε τον κόσμο μας αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και γι’ αυτούς».

Για το ματς αυτό καθ’ αυτό και τη σημασία του: «Κάθε χρόνο πρέπει να διεκδικούμε τίτλους, είμαστε στον τελικό και θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. Ακόμη ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί το παιχνίδι και είναι η πρώτη φορά για εμένα και τους παίκτες που είμαστε στο ρόστερ  που παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε τι σημαίνει για τους φιλάθλους και θέλουμε να τους χαρίσουμε αυτή τη νίκη. Αξίζουμε να τελειώσουμε με νίκη».

Και ολοκλήρωσε σχολιάζοντας την παρουσία των οπαδών της ομάδας στην προπόνηση: «Είναι καλό, δυστυχώς ήταν σε προπόνηση και όχι στον τελικό που θα θέλαμε να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο. Ξέρουμε τι δύναμη μας δίνουν. Θα προσπαθήσουμε για εμάς και για τον κόσμο, είχαμε μια δύσκολη χρονιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.