Παπαδόπουλος: “Θα τα δώσουμε όλα για τον τίτλο”

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τόνισε πως ο Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν με την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός απέφυγε να αναφερθεί στο μέλλον του και τόνισε πως άπαντες στο λιμάνι είναι επικεντρωμένοι στον τελικό του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά, ο Παπαδόπουλος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του τελικού.

Για την παρουσία του στο ρόστερ την επόμενη σεζόν: “Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά δε θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα αυτή τη στιγμή γιατί έχουμε έναν τελικό μπροστά μας. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά θα γίνει αυτό που είναι καλύτερο για την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα, θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, τον πρόεδρο και τον κόσμο. Θα ασχοληθούμε με τον τελικό και με το συγκεκριμένο θέμα θα μιλήσουμε αργότερα”. 

Για τι θα κρίνει τον τελικό: “Για μένα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και τον κόσμο. Παίζει ρόλο η προετοιμασία και η τακτική. Παίζει ρόλο η αποφασιστικότητα και το πάθος. Το έχουμε δείξει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Θα δώσουμε τα πάντα από το ξεκίνημα του ματς. Το θέλουμε όλοι πολύ, αλλά για να κλείσει καλά μια ήδη επιτυχημένη σεζόν, θέλουμε και το κύπελλο”. 

Για την ποιότητα των δύο ομάδων: “Έχουμε δείξει σταθερότητα και ισορροπία καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Έχουμε ποιότητα και βάθος στο ρόστερ. Όποιος μπαίνει ξέρει τι ακριβώς ζητάει ο προπονητής και τι πρέπει να κάνει. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα και χρειάζεται προσοχή. Δε μας ενδιαφέρει τόσο ο αντίπαλος, αλλά κυρίως η ομάδα μας”. 

Για τον πρώτο του τελικό: “Ο πρώτος μου τελικός ήταν το 4-4 απέναντι στην ΑΕΚ. Θυμάμαι ότι είχα μιλήσει πριν το ματς και είχα πει ότι πως θα ήταν ένα κλειστό ματς, τρομάρα μου, και τελικά έληξε 10-10 λες και παίζαμε πόλο. Η φανέλα που φοράμε είναι το κίνητρο μας. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης. Απολαμβάνουμε τα προνόμια ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ο κόσμος και εμείς διψάμε για τίτλους, οπότε είμαστε υποχρεωμένοι για να παλέψουμε για όσους αγαπούν αυτή την ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.