Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι πολυτιμότεροι του κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τη βοήθεια πολλών μονάδων. Ποιοι είναι οι πολυτιμότεροι.

Ο Ολυμπιακός είναι ο ένας εκ των δύο φιναλίστ του τελικού κυπέλλου Ελλάδας ο οποίος θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο με έτερο μονομάχο τον ΠΑΟΚ (22/05, 21.00, MC Novasports.gr). Οι “ερυθρόλευκοι” του Πέδρο Μαρτίνς στην πορεία τους προς τον δεύτερο συνεχόμενο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, απέκλεισε κατά σειρά τους Παναιτωλικό, Άρη και ΠΑΣ Γιάννινα. 

ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ
Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τον Ολυμπιακό για τον τελικό. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Πορτογάλος τεχνικός φρόντισε σε αυτή τη σειρά των απαιτητικών ματς να αξιοποιήσει περισσότερες μονάδες του ρόστερ, προσφέροντας πολύτιμο χρόνο συμμετοχής. Ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ από πλευράς Ολυμπιακού είναι ο Χασάν με τρία γκολ και μία ασίστ σε έξι ματς. Ο Αιγύπτιος έχει αγωνιστεί σε όλα τα φετινά ματς κυπέλλου, ενώ πέτυχε και το ιδιαιτέρως κρίσιμο γκολ στους “Ζωσιμάδες”, ισοφαρίζοντας 1-1 για τους Πειραιώτες, πριν τον επαναληπτικό του Φαλήρου. 

Δεύτεροι σε γκολ έρχονται οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και Μπρούμα, οι οποίοι μετρούν από δύο. Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν εκείνοι οι οποίοι υπέγραψαν την πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο, στη νίκη του Ολυμπιακού με 3-1. Δύο γκολ πέτυχε εκείνο το απόγευμα ο Ελ Αραμπί και ένα ο Μπρούμα.

Σε ό,τι αφορά τα λεπτά συμμετοχής, τα περισσότερα τα έχει ο Χοσέ Χολέμπας με 493 σε έξι ματς, έχοντας ξεκινήσει ως βασικός σε πέντε από αυτά. Ο έμπειρος αμυντικός πέρασε ως αλλαγή μόνο στο εκτός έδρας ματς των “Ζωσιμάδων” απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1). Ο Χολέμπας μοίρασε και μία ασίστ στον Χασάν στην εντός έδρας νίκη επί του Άρη με 2-1. 

Τα περισσότερα λεπά συμμετοχής μετράει ο Χολέμπας στο κύπελλο. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Χολέμπας είναι ο μοναδικός παίκτης ο οποίος έχει ξεπεράσει τα 400 λεπτά συμμετοχής στο φετινό κύπελλο. Τον ακολουθούν ο Θανάσης Ανδρούτσος με 360, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης με 338 και ο Τιάγκο Σίλβα με 326. Στην εξίσωση των τερματοφυλάκων επικράτησε ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον, ο οποίος υπερασπίστηκε τα “ερυθρόλευκα” γκολπόστ σε τρεις αγώνες με 270 λεπτά συμμετοχής. Ακολουθεί ο Ζοσέ Σα με 180 λεπτά, ενώ ο Τζολάκης μέτρησε μόλις ένα 90λεπτο. Από τους τρεις, μόνο ο Κρίστινσον κράτησε ανέπαφη την εστία του και μάλιστα δύο φορές, στα ματς εντός και εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό (3-0 και 0-3). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.