ΠΑΟΚ: Το “δέσιμο” Αουγκούστο και Σβαμπ

Σταθερή επιλογή για τον ΠΑΟΚ το δίδυμο Αουγκούστο-Σβαμπ στον χώρο του κέντρου με τη συνεργασία τους να κυριαρχεί και στην αλλαγή σχηματισμού

Η επιστροφή του Ντόουγκλας Αουγκούστο στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ συνδυάστηκε με την πρεμιέρα των play off.

Στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, στις 21 Μαρτίου, ο Βραζιλιάνος μέσος επέστρεψε στο αρχικό σχήμα μετά τις 27 Ιανουαρίου όταν είχε αγωνιστεί στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό.

Περίπου δύο μήνες και 100% έτοιμος πήρε τη θέση του στον χώρο της μεσαίας γραμμής και μαζί με τον Στέφαν Σβαμπ αποτελούν πλέον τη σταθερή επιλογή του Πάμπλο Γκαρσία. 

Στα παιχνίδια που ακολούθησαν μόνο σε ένα (στο πρόσφατο του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό) δεν ήταν μαζί στο αρχικό σχήμα κι αυτό γιατί ο Σβαμπ έμεινε στον πάγκο για να πάρει ανάσες.

Οι δυο τους ήταν βασικοί σε όλα τα άλλα και μεταξύ αυτών και στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-1, στο πρώτο παιχνίδι στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ των δύο ομάδων. 

Οι δύο παίκτες προορίζονται για βασικοί και για το παιχνίδι ρεβάνς.

Η συνεργασία τους είναι η ίδια και στην αλλαγή σχηματισμού από τον Πάμπλο Γκαρσία, από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μετά.

Συνήθως είναι ο Αουγκούστο αυτός που περισσότερο μένει πίσω στις περιπτώσεις που προωθείται ο Σβαμπ για να καλύψει το διάστημα από τη μια περιοχή στην άλλη και να πάει και στην τελική ενέργεια. Η συμμετοχή των δύο παικτών αφορά και στο κομμάτι της συνολικής ανασταλτικής λειτουργίας αλλά και στην ανάπτυξη του ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.