Κύπελλο Ελλάδος: Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο “Γ. Καραϊσκάκης” τον ΠΑΣ Γιάννινα στη ρεβάνς του 1-1 των δυο ομάδων στο γήπεδο “Ζωσιμάδες” (19:00).

Οι γηπεδούχοι θέλουν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, με μια καλή εμφάνιση, ενώ οι φιλοξενούμενοι εμφανίζονται πανέτοιμοι για τη μεγάλη έκπληξη. Οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με 3-4-3 και τον Σα στην εστία. Οι Παπασταθόπουλος, Σεμέδο και Χολέμπας θα είναι οι τρεις της άμυνας, με τους Καμαρά και Εμβιλά να αποτελούν το δίδυμο στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Ρεάμπτσουκ και Ανδρούτσος θα είναι οι δυο πλάγιοι μέσοι, με τους Βαλμπουενά, Μπρούμα και Ελ Αραμπί να αποτελούν την τριάδα της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Ιωαννίνων θα παραταχθεί με 4-2-3-1 και τον Λοντίγκιν στην εστία. Οι Παντελάκης και Κάργας θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Σάλιακα και Πίρσμαν στα άκρα της άμυνας. Οι Κάστρο και Ντομίνγκες θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τους Ελευθεριάδη, Καρτάλη και Παμλίδη να αποτελούν την τριάδα των μεσοεπιθετικών. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Κρίζμαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.