Ιωσηφίδης: “Ο ΠΑΟΚ πάντα πρέπει να κερδίζει είναι από την φύση του έτσι”

Οι δηλώσεις του Κώστα Ιωσηφίδη και για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ και για το Κύπελλο-“Μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο”

Ο Κώστας Ιωσηφίδης έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας στη σεζόν.

Το επόμενο παιχνίδι είναι το δεύτερο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας αναφέρθηκε και σε αυτό. 

Είπε: “Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι σε μια πολύ καλή κατάσταση. Εγώ είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα προκριθούμε και θα πάμε στον τελικό. Από εκεί και πέρα ήταν μια δύσκολη σεζόν, αλλά νομίζω ότι όλα μπορούν να γίνουν και όλα μπορούν να μπουν στον σωστό δρόμο”.

Πρόσθεσε: “Στις ακαδημίες γίνεται μια πολύ μεγάλη δουλειά, έχουν αξιοποιηθεί κάποια παιδιά και νομίζω ότι μπορούν να αξιοποιηθούν και άλλα παιδιά από την ομάδα και ότι μπορούν να δώσουν πολλά στο μέλλον”.

Συμπλήρωσε: “Ο ΠΑΟΚ πάντα πρέπει να κερδίζει είναι από την φύση του έτσι, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ποδόσφαιρο, καλό είναι να κερδίζουμε τίτλους, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, εγώ πιστεύω και αισιοδοξώ ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο”. 

Πηγή: ΕΡΤ3


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης