Flashback: Όταν ο Απόλλων άλλαξε το σήμα του για μια… βραδιά (pics)

Μια απίθανη και μοναδική ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου βγαίνει από το… χρονοντούλαπο του novasports.gr με πρωταγωνιστή τον Απόλλωνα Σμύρνης και το σήμα του.

Ήταν Μεγάλη Τετάρτη του 2015 όταν η “Ελαφρά Ταξιαρχία” ετοιμαζόταν να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης με τις ολοκαίνουριες φανέλες, παραγγελία από την Ιταλία, χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο και άρχισαν την προσπάθεια τους στο γρασίδι. Ουδείς είχε αντιληφθεί το… παραμικρό. Ένα κοντινό πλάνο κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης προκάλεσε, αν μη τι άλλο, έκπληξη. Το σήμα του Απόλλωνα Σμύρνης είχε αλλάξει ή μήπως μας είχαν ξεγελάσει τα μάτια μας;

Οι αντιδράσεις ήταν πολλές από τον κόσμο της “Ελαφράς Ταξιαρχίας και πρώην στελέχη της ομάδας. Η συγκεκριμένη φανέλα δεν φορέθηκε ξανά. Μονάχα για μια φορά. Μονάχα για ενενήντα λεπτά. Ο θεός Απόλλων επέστρεψε στο μέρος της καρδιάς των “κυανόλευκων” και ο Άγιος Απόλλων… επανεμφανίστηκε μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια σε μια κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας.

*Ο Άγιος Απόλλων ανήκει στη χωρία των δέκα μαρτύρων της Αιγύπτου που μαρτύρησαν όλοι δια πείνας και δίψας. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες έμειναν απαρασάλευτοι στην πίστη τους και δεν δέχθηκαν να θυσιάσουν στα σύμβολα, αλλά προτίμησαν να θυσιαστούν για τον Ιησού Χριστό. Ο Άγιος Απόλλων εορτάζει στις 5 Ιουνίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.