Στη Σπάρτακ Τρνάβα ο Τζανδάρης

Στη Σλοβακία θα συνεχίσει την καριέρα του ο 26χρονος αμυντικός χαφ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τη Σπάρτακ Τρνάβα.

Στη Σλοβακία θα συνεχίσει την καριέρα του ο 26χρονος αμυντικός χαφ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τη Σπάρτακ Τρνάβα.

Ο Φάνης Τζανδάρης έλυσε προ μηνών τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Γιώργου Δώνη και αποδέχτηκε την πρόταση της σλοβακικής ομάδας.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο 26χρονος χαφ θα αγωνιστεί εκτός Ελλάδας, καθώς στο παρελθόν είχε ένα σύντομο πέρασμα από τη Σλοβενία για λογαριασμό της Κόπερ. 

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Σπάρτακ Τρνάβα, ο Τζανδάρης, ανέφερε: «Ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου πορεία στο ΠΑΟΚ και σιγά σιγά καθιερώθηκα στην πρώτη ομάδα. Αργότερα έπαιξα σε άλλες ελληνικές ομάδες και πέρασα μισό χρόνο στην σλοβένικη Κόπερ. Τα πλεονεκτήματα μου στον αγώνα είναι ο αμυντικός προσανατολισμός αφού είμαι καλός στο man to man αφού είναι η κύρια δουλειά μου.

Παραδέχομαι ότι δεν έχω μεγάλη εμπειρία με το σλοβακικό ποδόσφαιρο και είναι μια πρόκληση για μένα. Ξέρω ότι η Σπάρτακ είναι μια δημοφιλής ομάδα και έχω δει κάποια καλά αποτελέσματα που είχε στην Ευρώπη, είτε στο παρελθόν είτε πρόσφατα. Είμαι περίεργος για την πόλη, το στάδιο και ανυπομονώ για τους οπαδούς και το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας