Κέρδισε και «βλέπει» πλέι οφ!

Μεγάλη νίκη με 2-0 σε βάρος του πρωτοπόρου ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε η Δόξα Δράμας πραγματοποιώντας καθοριστικό βήμα για τη συμμετοχή στα πλέι οφ.

Μεγάλη νίκη με 2-0 σε βάρος του πρωτοπόρου ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε η Δόξα Δράμας πραγματοποιώντας καθοριστικό βήμα για τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Στην αντίπερα όχθη, οι Ηπειρώτες δεν κατάφεραν να πάρουν το βαθμό που χρειάζονταν για να εξασφαλίσουν την άνοδο κάτι που ενδεχομένως πετύχουν την άλλη εβδομάδα.

Το ματς ήταν πολύ καλό στο πρώτο μέρος καθώς και οι δύο ομάδες αναζήτησαν το γκολ, το οποίο τελικά ήρθε για τους «μαυραετούς» στο 31′. Στο λεπτό εκείνο ο Μπαξεβανίδης βρήκε τον Ντε Φαρία και εκείνος τον Χλωρό, ο οποίος με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Κηπουρού.
Νωρίτερα, στο 2′, είχε ακυρωθεί -ως οφσάιντ- τέρμα του Καρακώστα, γεγονός που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες, ενώ στο 6′ ο Πατσατζόγλου είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η Δόξα έθεσε στέρεες βάσεις για την κατάκτηση της νίκης καθώς στο 61′ ο νεοεισελθών Καπέλ βρέθηκε σε πολύ καλή θέση μετά από λάθος της άμυνας του ΠΑΣ και με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ.
Παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Δόξα πανηγύρισε τη σπουδαία επιτυχία.

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέρεμετ, Γελαδάρης, Μπαξεβανίδης, Σιάκκας (83′ Ρούτσης), Χλωρός (58′ Κάπελ), Γκονζάλες (70′ Μαραγκός), Ντε Φαρία, Λίμα, Καρακώστας, Βέρτζος, Χατζηπαντελίδης.
ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Πατσατζόγλου, Μιχαήλ (56′ Σκούφαλης), Κώτσιος, Κεϊτά (74′ Βαγγελής), Ανδράλας, Ντε Βινσέντι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.