Έμεινε όρθια στα Τρίκαλα

Ισόπαλο 0-0 έληξε το μεγάλο θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στα Τρίκαλα και την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ισόπαλο 0-0 έληξε το μεγάλο θεσσαλικό ντέρμπι ανάμεσα στα Τρίκαλα και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός είναι μόλις ο δεύτερος πόντος που κερδίζουν οι φιλοξενούμενοι μετά από 16 εκτός έδρας παιχνίδια. Ωστόσο, με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα η Αναγέννηση πλησίασε στους τρεις βαθμούς τον 14ο Εθνικό Αστέρα και ελπίζει ότι θα διεκδικήσει την παραμονή μέσω των πλέι άουτ.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΑΟΤ προερχόταν από οκτώ διαδοχικές εντός έδρας νίκες χωρίς μάλιστα να δεχθεί τέρμα, αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε και έχασε δύο πολύτιμους πόντους.

Το παιχνίδι έγινε σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής, η οποία έπεφτε σε όλη τη διάρκεια του ματς και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Πάντως, τα Τρίκαλα διατήρησαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος και είχαν ορισμένες καλές ευκαιρίες, που όμως δεν αξιοποιήθηκαν.

Στην επανάληψη, το ματς ήταν αμφίρροπο με τους δύο αντιπάλους να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις αλλά να μη βρίσκουν στόχο. Μάλιστα, η πιο σημαντική ανήκε στους φιλοξενούμενους που είχαν δοκάρι με τον Ροντρίγκο στο 76′.

Στο 87′ ο Ντοριβάλ καθυστέρησε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο για να δώσει τη θέση του στον Θεοδοσιάδη και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Πουρής, Ριζογιάννης, Σαββίδης (74′ Μπακομήτρος), Κόρμπος, Χρήστου, Μανουσάκης (57′ Στεπάνοβιτς), Μίνγκας, Μπριλάκης, Σαρακατσάνος, Ένοκ, Ουέλινγκτον.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βάιος Καραγιάννης): Καρακώστας, Κουτρομάνος, Κουρτεσιώτης, Λουίζ, Δούκας, Βούκοβιτς, Σενόνε, Μπιτέλης (48′ Χατζηρίζος), Αθανασιάδης (70′ Ροντρίγκο), Ντοριβάλ, Μπουντούρης (87′ Θεοδοσιάδης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.