Πλεξίδας: «Υποδειγματική φιλοξενία προς όλους»

Ο πρόεδρος των Τρικάλων, Βαγγέλης Πλεξίδας απάντησε σε βολές που είχε εξαπολύσει σε βάρος του ο σύνδεσμος ΛΕΦΑΚ, των οργανωμένων οπαδών της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο πρόεδρος των Τρικάλων, Βαγγέλης Πλεξίδας απάντησε σε βολές που είχε εξαπολύσει σε βάρος του ο σύνδεσμος ΛΕΦΑΚ, των οργανωμένων οπαδών της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ΠΑΕ, που έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα δοθούν εισιτήρια στους Καρδιτσιώτες για το επικείμενο μεταξύ τους παιχνίδι, υπογραμμίζει πως η φιλοξενία στο στάδιο του ΑΟΤ είναι υποδειγματική.

Η δήλωση Πλεξίδα έχει ως εξής: «Πληροφορήθηκα με απογοήτευση για μια ανακοίνωση από κάποιον σύνδεσμο ΛΕΦΑΚ η οποία κάνει αναφορά για το αν είμαι μικρός ή μεγάλος και με συγκρίνει με πράγματα τα οποία σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται.
Αντιπροσωπεύω τον ΑΟ Τρίκαλα, ένα από τα πλέον ιστορικά σωματεία και το μόνο σίγουρο είναι ότι η  φιλοξενία μας είναι υποδειγματική προς όλες τις ομάδες που επισκέπτονται το στάδιο μας.

Ουδέποτε αναφέρθηκα στην ομάδα Αναγέννηση η οποία προφανώς δεν με απασχολεί, αλλά αναφέρθηκα σε παράγοντες της ομάδας και σε μεμονωμένους οργανωμένους που κάνουν κακό.

Εγώ είμαι αυτός που θα έδινα εισιτήρια στην Καρδίτσα, αλλά σκεφτείτε τι έγινε στον πρώτο αγώνα και πάλι από τους παράγοντες σας οι οποίοι και φρόντισαν να δυναμιτίσουν το κλίμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.