Οι καυγάδες του Πλεξίδα!

Τον δικό του τρόπο φαίνεται πως έχει ο πρόεδρος των Τρικάλων, Βαγγέλης Πλεξίδας για να επιλύει τις διαφορές με τους παίκτες της δικής του ομάδας!

Τον δικό του τρόπο φαίνεται πως έχει ο πρόεδρος των Τρικάλων, Βαγγέλης Πλεξίδας για να επιλύει τις διαφορές με τους παίκτες της δικής του ομάδας! Εκτός από τον καυγά που είχε με τον Παναγιώτη Κόρμπο προκειμένου ο τελευταίος να υπογράψει τη βεβαίωση που απαιτείται για την αδειοδότηση του ΑΟΤ, ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ΠΑΕ φέρεται να είχε παρόμοια επεισόδια με τρεις ακόμη Έλληνες ποδοσφαιριστές! Ο Πλεξίδας φρόντισε να βρει τους συγκεκριμένους παίκτες και να τους διαμαρτυρηθεί άκομψο τρόπο και με την προσδοκία ότι θα τους πείσει να βάλουν την υπογραφή τους.

Όπως είναι φυσικό, αυτού του είδους η πρακτική έχει προκαλέσει άσχημη εντύπωση στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου και δημιούργησε βαρύ κλίμα στην ομάδα. Για το λόγο αυτό, ο τεχνικός Γιώργος Βαζάκας μίλησε στους «κυανέρυθρους» και προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα ώστε να σταματήσει η αναστάτωση εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.