Οι «πάνθηρες» δάγκωσαν τον Αιγινιακό

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε 3-0 του Αιγινιακού κάνοντας την ανατροπή (1-0 είχε κερδίσει ο Αιγινιακός στο πρώτο ματς) και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικράτησε 3-0 του Αιγινιακού κάνοντας την ανατροπή (1-0 είχε κερδίσει ο Αιγινιακός στο πρώτο ματς) και πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Απόλυτος κυρίαρχος

Η ομάδα του Πανιωνίου μπήκε αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση θέλοντας από το πρώτο λεπτό να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να μπορέσει να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα γκολ.

Οι παίκτες του Παναγόπουλου από το πρώτο κιόλας λεπτό έδειξαν να είναι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο έχοντας τον πλήρη έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσαν κυρίως από τις πτέρυγες να απειλήσουν την εστία του Τόλιου.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο έβδομο λεπτό. Το φάουλ εκτελέστηκε από τα αριστερά από τον Λάζνικ αλλά ο Γιάννου στο δεύτερο δοκάρι δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά και να ανοίξει το σκορ.

Ό,τι δεν κατάφερε στο έβδομο λεπτό ο Έλληνας φορ το πέτυχε δέκα λεπτά αργότερα. Ο Αραβίδης του έκανε την κάθετη πάσα στα δεξιά της μεγάλης περιοχής και αυτός με σουτ στην κλειστή γωνία του Τόλιου σκόραρε ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου παιχνιδιού.

Μετά το γκολ ο «Ιστορικός» απελευθερώθηκε καθώς έφυγε το άγχος από τα πόδια του και προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ που θα του έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Αυτό συνέβη στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Λάζνικ, ο οποίος δείχνει να βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα το τελευταίο διάστημα, πήρε την μπάλα από τα αριστερά, συνέκλεισε και επεχείρησε σουτ από τον άξονα έξω απ’ τη μεγάλη περιοχή. Η μπάλα αρχικά προσέκρουσε στο δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα του Αιγινιακού και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 2-0 για την ομάδα του.

…και τώρα ο ΟΦΗ

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν ιδιαίτερα χαμηλός με τον  Πανιώνιο να έχει τον έλεγχο της μπάλας και να προσπαθεί να βρει τα κενά για να πετύχει ένα τρίτο γκολ που θα «καθάριζε» την πρόκριση.

Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να απειλήσουν στις κόντρες με τον Πανιώνιο να τους δίνει χώρο χωρίς ωστόσο να τον εκμεταλλευτούν.

Ο Αιγινιακός σε όλο σχεδόν το δεύτερο μέρος είχε ανεβάσει αρκετά ψηλά την άμυνά του προσπαθώντας να πετύχει ένα γκολ, το οποίο θα του έδινε το εισιτήριο της πρόκρισης και έτσι οι γηπεδούχοι σε αρκετές περιπτώσεις βρέθηκαν με παίκτη ή παίκτες παραπάνω στην αντεπίθεση.

Στο 76ο λεπτό ήρθε η προειδοποιητική βολή. Ο Αραβίδης πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του από πλεονεκτική θέση εξουδετερώθηκε από τον Τόλιο.

Στο 86ο λεπτό ο Πανιώνιος κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ και να «σφραγίσει» ουσιαστικά το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.
Ο Μητρόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Κούρντι με σουτ στην κίνηση «έγραψε» το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Ανέστης, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Κούρος (73′ Ζαχαράκης), Κούρντι, Μητρόπουλος, Κολοβός (81′ Μπούζας), Λάζνικ (46′ Παντίδος), Αραβίδης, Γιάννου

Αιγινιακός: Τόλιος, Κιβρακίδης, Σαμαράς, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Χατζής, Ζούρκος (73 Καρακατσάνης), Δεμηρτζόγλου (55′ Κουτσοσπύρος), Γιεντά, Μιτρόφ (84′ Κυνηγόπουλος), Γκέσιος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.