Νίκη στο… ρελαντί

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη της πέτυχε η Δόξα Δράμας, καθώς επιβλήθηκε 4-0 του Εθνικού και βελτίωσε τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα.

Τη δεύτερη διαδοχική νίκη της πέτυχε η Δόξα Δράμας, καθώς επιβλήθηκε 4-0 του Εθνικού και βελτίωσε τη θέση της στο βαθμολογικό πίνακα. Δίκαιη η επικράτηση του συγκροτήματος του Μιχάλη Γρηγορίου καθώς διατήρησε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης.

Η Δόξα επέβαλε από την αρχή του αγώνα το δικό της ρυθμό και άσκησε πίεση προς την εστία του Εθνικού αναζητώντας το γκολ. Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες παρατάχθηκαν με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς, ενώ μπροστά ήταν ακίνδυνοι.

Οι «μαυραετοί» ήταν στην επίθεση σε όλο το πρώτο μέρος και η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 45′ με ωραίο σουτ του Σιάκκα.

Η Δόξα άρχισε το δεύτερο ημίχρονο όπως ακριβώς ολοκλήρωσε το πρώτο, με γκολ! Συγκεκριμένα, στο 51′, μετά από συνεργασία του Γκονζάλες, του Μπαξεβανίδη και του Μαρκόφσκι, ο Χατζηπαντελίδης με σουτ, πέτυχε το 2-0 και έθεσε στέρεες βάσεις για την κατάκτηση της νίκης.

Η Δόξα συνέχισε να υπερέχει και στο 78′ οι δύο αλλαγές του Γρηγορίου, Ντε Φαρία και Χλωρός συνεργάστηκαν και ο τελευταίος με πλασέ σημείωσε το 3-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 93′ όταν ο Χατζηπαντελίδης βρήκε τον Μαρκόφσκι και εκείνος με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέρεμετ, Γελαδάρης, Πακάλτσης, Μπαξεβανίδης, Σιάκκας (70′ Ρούτσης), Γκονζάλες (66′ Χλωρός), Μαρκόφσκι, Λίμα, Καρακώστας, Χατζηπαντελίδης, Κάπελ (43′ Ντε Φαρία).
Εθνικός (Θαλής Τσιριμώκος): Παγούδης, Ολόντο (55′ Καραχάλιος), Ψιάνος, Κοκκίνης, Παστός, Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Τσεμπερίδης, Ουαταρά (83′ Ρούσσος), Καρλόπουλος, Ριμκεβίτσιους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.