Νέο… πάρτι στα Τρίκαλα!

Ούτε η Ηλιούπολη στάθηκε ικανή να βάλει... φρένο στην κούρσα των Τρικάλων, τα οποία επικράτησαν με 4-0.

Ούτε η Ηλιούπολη στάθηκε ικανή να βάλει… φρένο στην κούρσα των Τρικάλων, τα οποία επικράτησαν με 4-0 κερδίζοντας για έκτη φορά στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 7.000 οπαδοί, εκ των οποίων και περίπου 35 από το συγκρότημα της Αθήνας, οι οποίοι μετά το τέλος του ματς τα. έλεγαν με τον πρώην τεχνικό της ομάδας τους, Γιώργο Βαζάκα.

Στο πρώτο μέρος, ο ΑΟΤ άσκησε πίεση στην εστία της Ηλιούπολης αναζητώντας το γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε παρά την επιθετικότητα που ανέπτυξε. Οι γηπεδούχοι απείλησαν τους Αθηναίους, όμως πότε η αστοχία τους και πότε ο τερματοφύλακας Μαράμα, δεν τους επέτρεψαν να σκοράρουν.

Εντούτοις, τα Τρίκαλα, μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη και μέσα σε τρία λεπτά «καθάρισαν» το παιχνίδι με τον Ουέλινγκτον, ο οποίος σκόραρε με σουτ στο 51′ και στο 53′.

Είκοσι λεπτά αργότερα, ο Μανουσάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μίνγκα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 77′ με σουτ του Κόρμπου μετά από πάσα -και πάλι- από τον Μίνγκα.

Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Πουρής, Μπουκουβάλας, Κόρμπος, Χρήστου, Κοντογουλίδης, Μίνγκας (82′ Στεπάνοβιτς), Μπριλάκης, Τελκίνσκι (78′ Ιακωβάκης), Σαρακατσάνος, Ένοκ (62′ Μανουσάκης), Ουέλιγκτον.

Ηλιούπολη (Θύμιος Γεωργούλης): Μάραμα, Λεοντίου, Λαμπρόπουλος, Δημήτρης, Ρουσάκης, Νικολόπουλος, Κρητικός, Μπέριος (76′ Ηλιόπουλος), Ουρόσεβιτς (47′ Πεπέ Πλά), Νιάρος (85′ Σικαλιάς), Θάνος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.