ΟΦΗ για Σούπερ Λίγκα!

Εμφάνιση ομάδας Σούπερ Λίγκα πραγματοποίησε ο ΟΦΗ στη Δράμα και νίκησε.

Εμφάνιση ομάδας Σούπερ Λίγκα πραγματοποίησε ο ΟΦΗ στη Δράμα και νίκησε. μόνο 2-0 τη Δόξα στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 26ης αγωνιστικής. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους εντυπωσιακούς νικητές, ήταν ο Λεωνίδας Καμπάνταης, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα. Στην αντίπερα όχθη, η Δόξα έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό και αν δεν υπήρχε ο τερματοφύλακας Σέρεμετ, δεν θα είχε γλυτώσει τη συντριβή!

Το ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον ΟΦΗ αφού μόλις στο 7′ άνοιξε το σκορ με τον Καμπάνταη που κέρδισε την μπάλα στην περιοχή και με ωραία κίνηση και σουτ, την έστειλε στα δίχτυα.

Με την ψυχολογία στα ύψη, οι Κρητικοί έφεραν το παιχνίδι στα δικά τους μέτρα και περιόρισαν σε παθητικό ρόλο τους «μαυραετούς». Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και να «καθαρίσει» το ματς.

Στην επανάληψη, η εικόνα της συνάντησης δεν άλλαξε. Ο ΟΦΗ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και. φλέρταρε πολλές φορές με το γκολ όμως οι παίκτες του δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα. Από την πλευρά της, η Δόξα είχε σε εξαιρετική ημέρα τον τερματοφύλακα Σέρεμετ, που με σωρεία θετικών επεμβάσεων κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι στο 84′ με τον Καμπάνταη σε μία φάση στην οποία αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσιμπλίδης. Ο Ρούσεφ ανέλαβε την εκτέλεσή του αλλά ο Σέρεμετ απέκρουσε κι έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι. σνόμπαραν τη νίκη δεν τιμωρήθηκαν από το γνωστό «νόμο» του ποδοσφαίρου, ο οποίος θέλει την ομάδα που χάνει τα γκολ, να τα δέχεται. Αντίθετα, στο 93′ ο Καμπάνταης αξιοποίησε την πάσα του Τάντιτς και με σουτ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το 0-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δόξα Δράμας (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέρεμετ, Χατζηζήσης (46′ Ντε Φαρία), Γελαδάρης, Πακάλτσης, Μαρκόφσκι, Ρούτσης (64′ Χλωρός), Λίμα (46′ Σιάκκας), Χατζηπαντελίδης, Τσιμπλίδης, Βέρτζος, Μοσχάκης.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Βερόν, Μπουλούτ, Αγρίτης, Γιακούμπου (58′ Τάντιτς), Καμπάνταης, Γεωργίου, Παπουλής (46′ Ρούσεφ), Κιάσσος, Μπούρμπος, Μπερτίν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.