Λυτρωτής ο Καραμαλίκης στο 95′!

Συναρπαστικό φινάλε είχε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τη Βέροια καθώς με γκολ του Καραμαλίκη στο 95'

Συναρπαστικό φινάλε είχε το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τη Βέροια καθώς με γκολ του Καραμαλίκη στο 95′, η ομάδα του Αγρινίου έφτασε στην πολύτιμη νίκη με 1-0 και βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στη Σούπερ Λίγκα. Ο Παναιτωλικός μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ διατήρησε την απόσταση ασφαλείας των οκτώ πόντων από τον τρίτο ΟΦΗ.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι ουσιαστικό. Ο Παναιτωλικός διατήρησε. φλύαρη υπεροχή και η Βέροια κατάφερε σχετικά εύκολα να πάει στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στην επανάληψη, ο Μπάμπης Τεννές έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, που ανέβασε το ρυθμό της. Ωστόσο, οι παίκτες του Παναιτωλικού δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία, ενώ ακόμη και όταν συνέβη κάτι τέτοιο, ο τερματοφύλακας Καντιμοίρης δήλωσε «παρών» διατηρώντας απαραβίαστη την εστία του.

Μάλιστα, προς το τέλος, και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν βγει μπροστά, η Βέροια φάνηκε επικίνδυνη και απείλησε δύο φορές με τον Κουτσοσπύρο, που όμως δεν βρήκε στόχο.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα έληγε ισόπαλος, ο Καραμαλίκης κατάφερε να σκοράρει στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Ρότσα, Βούκοβιτς (55′ Καραμαλίκης), Παλαιολόγος, Αναστασιάδης, Ετζενγκέλε, Μουμίν (68′ Δέντσας), Θεοδωρίδης, Μπαϊκαρά, Παππάς (46′ Τζόνσον), Γκούρμα.

Βέροια (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καντιμοίρης, Μπάρμπας, Αουρέλιο, Αμαραντίδης (73′ Παγώνης), Σαμαράς, Γεωργιάδης, Τσιάτσιος, Οικονόμου (60′ Διαμαντάκος), Καλογέρης, Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρος.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.