«Τεσσάρα» με κορυφαίο τον… Πουρή!

Μπορεί τα Τρίκαλα να συνέτριψαν με 4-0 τον Πανθρακικό φτάνοντας στην έκτη διαδοχική εντός έδρας νίκη τους -και χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ!- όμως το αποτέλεσμα αποτελεί «μαγική εικόνα».

Μπορεί τα Τρίκαλα να συνέτριψαν με 4-0 τον Πανθρακικό φτάνοντας στην έκτη διαδοχική εντός έδρας νίκη τους -και χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ!- όμως το αποτέλεσμα αποτελεί «μαγική εικόνα». Και αυτό γιατί οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες και διατήρησαν την υπεροχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Όμως, ο εξαιρετικός τερματοφύλακας του ΑΟΤ, Πουρής αλλά και η αστοχία τους, επέτρεψαν στο συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα όχι μόνο να κερδίσει αλλά και να φτάσει σε θρίαμβο. Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά το 4-0, κορυφαίος των γηπεδούχων αναδείχθηκε ο τερματοφύλακάς τους!

Αν και η ομάδα της Κομοτηνής ήταν καλύτερη στην αρχή της αναμέτρησης, τα Τρίκαλα ήταν αυτά που απέκτησαν προβάδισμα στο σκορ. Στο 20′ ο Ουέλινγκτον εκτέλεσε φάουλ, ο τερματοφύλακας Ανδριόλας απέκρουσε αλλά η μπάλα έφτασε στον Μανουσάκη, που δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και δημιούργησαν ορισμένες καλές ευκαιρίες, που όμως πέρασαν αναξιοποίητες.

Στην επανάληψη, ο Πανθρακικός διατήρησε την πρωτοβουλία και απείλησε αλλά και πάλι το γκολ ήρθε από την άλλη πλευρά! Συγκεκριμένα, στο 58′ ο Ουέλινγκτον βρήκε τον Μίνγκα και εκείνος πλάσαρε σωστά διαμορφώνοντας το 2-0.

Το τέρμα αυτό έκρινε οριστικά τον νικητή αφού τα Τρίκαλα είχαν φέρει το παιχνίδι στα μέτρα τους. Μάλιστα, οι παίκτες του Βαζάκα απελευθερώθηκαν και έφτασαν σε δύο ακόμη γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Συγκεκριμένα, στο 68′ ο Κόρμπος βρήκε τον Κοντογουλίδη και εκείνος με σουτ πέτυχε το 3-0. Στο 82′ ήταν η σειρά του Σαρακατσάνου να σκοράρει με σουτ μετά από προσπάθεια του Κοντογουλίδη και απόκρουση των αμυντικών.

Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Πουρής, Μπουκουβάλας, Σαββίδης (52′ Μπακομήτρος), Κόρμπος, Χρήστου, Κοντογουλίδης, Μανουσάκης, Μπριλάκης, Μίνγκας (80′ Στεπάνοβιτς), Σαρακατσάνος, Ουέλινγκτον (75′ Γιώτας).

Πανθρακικός (Εμίλιο Φερέρα): Ανδριόλας, Περπερίδης, Τζιωρτζιόπουλος (68′ Σουλτανίδης), Νατσούρας, Βαγγελόπουλος, Ζησόπουλος, Νικέζ, Ούλμερς, Κριστ, Μάλκι, Ορλάντο (14′ Ρόμπερ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.