«Μας σόκαρε ο Φουρτάδο»!

Δηλώσεις για το ντέρμπι της Β' Εθνικής με τον Παναιτωλικό έκανε στον «Sentra 103,3» ο Γιώργος Χριστοβασίλης

Δηλώσεις για το ντέρμπι της Β’ Εθνικής με τον Παναιτωλικό έκανε στον «Sentra 103,3» ο Γιώργος Χριστοβασίλης και αφού δήλωσε συγκλονισμένος από τον τρόπο που ενήργησε ο Φουρτάδο στη φάση του γκολ, επανέλαβε την επιθυμία του να ξαναγίνει ο αγώνας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννενα μίλησε αρχικά για το περιστατικό της μη τήρησης του “fair play” από τον Φουρτάδο, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Σοκαριστήκαμε όλοι, δεν περιμένανε ότι ένας από τους ποδοσφαιριστές μας θα κάνει κάτι τέτοιο σε μια φάση. Πολλές παρερμηνείες υπάρχουν για το fair play και θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει κάποιος ειδικός νόμος. Ήταν αδικία αυτό που έγινε χθες για την ομάδα του Παναιτωλικού, γι’ αυτό και ζητήσαμε να επαναληφθεί το παιχνίδι, αν και είναι δύσκολο. Μακάρι να μπορούσε να γίνει ξανά το παιχνίδι. Αυτό όμως είναι θέμα της Football League πλέον και όχι δικό μας. Εμείς σαν διοίκηση δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Για το αν υπήρχε ένταση μεταξύ των φιλάθλων, απάντησε: «Πριν ακόμη ξεκινήσει το παιχνίδι υπήρχε ένταση με τους φίλαθλους και υπήρχαν αρκετές μονομαχίες. Εμείς έχουμε ένα τραυματισμό ενός φίλαθλου, ο οποίος έχει χάσει ένα δάχτυλό του από καπνογόνο. Αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν στα ελληνικά γήπεδα. Εγώ προσωπικά δικαιολογώ πολλούς ανθρώπους που δεν πηγαίνουν. Προσπαθούμε πάντως να κάνουμε το καλύτερο κάθε Κυριακή. Δικαιολογημένα πάντως από την πλευρά του Παναιτωλικού ν’ ανησυχούν, γιατί οι άνθρωποι διεκδικούν την άνοδο και πιστεύουν πως αυτοί οι βαθμοί χτες θα ήταν ίσως η άνοδος».

Σχετικά με την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα είπε: «Είναι νωρίς. Έχουμε 11 αγωνιστικές και είναι εύκολο να ανατραπούν τα πάντα, οπότε είναι νωρίς για να σκεφτόμαστε το επόμενο βήμα».

Τέλος, αναφερόμενος στα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αν μπορούν οι παράγοντες και να βρουν μια λύση, δήλωσε: «Ξεκινώντας το καλοκαίρι όλοι έχουν τις ιδέες τους και θέλουν κάτι καλύτερο να γίνει αλλά μόλις ξεκινήσει το Πρωτάθλημα πολλοί εξαφανίζονται και κρύβονται πίσω από κάποιες καταστάσεις. Κρύβονται πίσω από κάποια μεγάλη ομάδα, γιατί για να διατηρηθεί κάποιος στην κατηγορία θα πρέπει να έχει κάποια κάλυψη και προστασία. Δημιουργούνται παρέες. Πρέπει το κράτος να βάζει κάποιες ποινές, όσο άσχημες και αν είναι, είτε για τα Γιάννενα, είτε για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Να απαγορεύσει στις ομάδες να παίζουν στην Ευρώπη για 3-4 χρόνια ό,τι ακριβώς έκανε και η Αγγλία πριν χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.