Ένταση και… 1-1 στο Αγρίνιο!

Η ένταση και το πάθος κυριάρχησαν στο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο έληξε 1-1.

Η ένταση και το πάθος κυριάρχησαν στο μεγάλο ντέρμπι της Football League ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1. Η φάση που έκρινε το ματς, το οποίο έγινε μπροστά σε περίπου 6.000 θεατές, ήταν αυτή της ισοφάρισης από τους Γιαννιώτες, καθώς οι αντίπαλοί τους διαμαρτύρονται για τη μη τήρηση του φερ πλέι.

Το αποτέλεσμα ευνοεί, φυσικά, τον ΠΑΣ που παραμένει μόνος πρώτος στην κατάταξη, πέντε πόντους μπροστά από τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Αγρινίου ανέπτυξε επιθετικότητα από την αρχή της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, γρήγορα ισορρόπησαν και απείλησαν εντούτοις στα μισά του πρώτου μέρους βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 24′ ο Παππάς κέρδισε τη μονομαχία από τον Κώτσιο και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κηπουρού.

Μετά το τέρμα των γηπεδούχων, ο ρυθμός έπεσε καθώς οι δύο ομάδες δεν βρήκαν διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία και δεν δημιούργησαν ευκαιρίες.

Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός είχε κάποιες καλές ευκαιρίες αρχικά αλλά σιγά σιγά ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοσή του και προσπάθησε να μεταφέρει το παιχνίδι προς την περιοχή του Τζενάμο. Οι φιλοξενούμενοι δεν προβλημάτισαν ιδιαίτερα την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, ενώ αντίθετα στο 69′ έμειναν και με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Πάντου. Ο έμπειρος αμυντικός ανέτρεψε τον Γκούρμα που έφευγε μόνος του προς τον Κηπουρό.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι Παναιτωλικός είχε το πάνω χέρι, ήρθε η πολυσυζητημένη φάση του 75′ στην οποία οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν. Ο τρόπος επίτευξης του τέρματος προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των αντιπάλων τους, καθώς είχαν βγάλει την μπάλα πλάγιο άουτ προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε συμπαίκτη τους που ήταν τραυματίας. Στην επαναφορά, ο Κώτσιος έστειλε την μπάλα προς την εστία του Τζενάμο και ο Φουρτάδο, που έτρεξε αμαρκάριστος ισοφάρισε με πλασέ!

Το γεγονός αυτό προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων καθώς και πολλή ένταση στο ματς. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να φτάσει και σε δεύτερο γκολ, ενώ στο 85′ υπήρξε διακοπή καθώς έπεσαν αντικείμενα από την κερκίδα προς τον Φουρτάδο. Τελικά, ο ΠΑΣ κράτησε το 1-1 και πραγματοποίησε ένα ακόμη βήμα προς τη Σούπερ Λίγκα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Παλαιολόγος, Βούκοβιτς, Κούσας, Εντζεγκέλε, Μουμίν, Ρότσα (56′ Δέντσας),  Μπαϊκαρά (84′ Γκουέι), Παππάς, Θεοδωρίδης, Γκούρμα (70′ Καούνος).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον, Πάντος, Κώτσιος, Κεϊτά, Ανδράλας (46′ Κυριάκος) Ντε Βινσέντι (65′ Σιαλμάς), Πατσατζόγλου (46′ Τζάνης) Φουρτάδο, Μπακαγιόκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.