«Έκπληξη και αγανάκτηση»

Την έντονη αντίδραση της διοίκησης του Εθνικού Αστέρα προκάλεσαν δημοσιεύματα που εμφάνιζαν την ομάδα στα πρόθυρα της διάλυσης.

Την έντονη αντίδραση της διοίκησης του Εθνικού Αστέρα προκάλεσαν δημοσιεύματα που εμφάνιζαν την ομάδα στα πρόθυρα της διάλυσης. Οι Μακεδόνες εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας διαψεύδουν κάτι τέτοιο, ενώ υπογραμμίζουν ότι οι προσπάθειες δημιουργίας προβλημάτων, το μόνο που καταφέρνουν είναι να επιφέρουν συσπείρωση στις τάξεις τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Για μια ακόμη φορά παρακολουθούμε με έκπληξη αλλά και αγανάκτηση, διάφορα ανυπόστατα δημοσιεύματα, τόσο στον έντυπο, όσο και στον ηλεκτρονικό Τύπο, που αφορούν στα τεκταινόμενα του Αγροτικού Αστέρα. Ουδέποτε κρύψαμε τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που μας ταλανίζουν, αυτό όμως δε συνεπάγεται ούτε, ότι η ομάδα διαλύεται ούτε ότι είναι ακέφαλη.

Μόλις πρόσφατα, στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, πολλά τέτοια ‘έγκριτα ρεπορτάζ’ μιλώντας κυριολεκτικά για διάλυση ήθελαν βασικούς μας ποδοσφαιριστές να αποχωρούν από την ομάδα και τον Αγροτικό Αστέρα να μη συμμετέχει στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος. Πολύ σύντομα όλα αυτά τα σενάρια διαψεύστηκαν.

Στην πιο κρίσιμη καμπή του Πρωταθλήματος ορισμένοι δημοσιογραφίσκοι -ευτυχώς λίγοι στον αριθμό- προσπαθούν επί ματαίω να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Αγροτικό Αστέρα και να χειραγωγήσουν το μέλλον του. Δυστυχώς για εκείνους, ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ και Διοίκηση θα τους διαψεύσουμε και πάλι, συνεχίζοντας την προσπάθεια, που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι.

Με τα κροκοδείλια δάκρυά τους και με το δήθεν προβληματισμό τους για το μέλλον των ποδοσφαιριστών και της ομάδας μας, το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας συσπειρώσουν ακόμα περισσότερο.

Πρότασή μας είναι να αλλάξουν τακτική, αν δε θέλουν να συνεχίζουν να γελοιοποιούν εαυτούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.